Smink øynene større

Smink deg til større og strålende øyne med nudefarget makeup! Slik gjør du det.

Publisert Oppdatert
Dette er en perfekt daglook fordi det åpner opp øynene dine, en lys og lett makeup som passer i alle anledninger.

Åpne opp øynene


Mange kvinner "lukker" øynene sine med for mye, for mørk og for hard makeup, og når man først har blitt vant til dette, er det ofte vanskelig å slutte. Men, det finnes enkle måter å gjøre øyemakeupen mer sofistikert på.

Du trenger mineralfoundation i pudderform, en hvetefarget basisskygge, en litt mørkere kontrastskygge, en god og flat skyggekost til påføring av skygge, en stor og rund skyggekajal i en naturlig beige skimmerfarge, en god volummaskara i brun farge, og en hudfarget concealer.

Steg 1

Bruk en øyenskyggekost til å legge et lett lag med mineralfoundationpudder over hele øyelokket og brynsbenet. Mineralpudder er finere enn vanlig pudder, derfor hjelper det deg å skape en solid base for øyenskyggen. Har du ikke mineralfoundation kan en øyenskyggebase også brukes.

Steg 2

Les også: Så enkelt, så sexy

Les også: Ekspertens bli ny -tipsFor et nudesminket øye ligger det meste i detaljene, derfor skal du fjerne alle mørke skygger under øynene med en varm og lysreflekterende concealer. Påfør concealeren i lette prikker, og ikke glem nesebroen rett ved innerste hjørnet av øyet. Bland godt ut med lette fingertupper.

Steg 3

Deretter legger du basisskyggen lett over hele øyelokket. Påfør flere lag til du kan se at området er farget.

Steg 4

Med samme kosten stryker du en litt mørkere skygge over selve øyelokket fra innerste til ytterste hjørne, men la det meste av tyngden og fargen ligge i ytterhjørnet.

Steg 5

Bruk deretter skimmerlineren langs våtkanten for å åpne opp.

Les også: Variere hverdagssminken

Les også: Ekspertens sminketips

Les også: De beste øyenskyggeneSteg 6

Du avslutter med å dekke øverste og nederste vipper med en brun maskara. Svart maskara kan ødelegge den myke looken. Det er viktig at vippene ikke klistrer seg sammen, derfor er ett lag nok.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen