Så enkelt og så sexy

Sexy sengehår er ikke mange stegene unna. Slik gjør du det!

Publisert Oppdatert
Ta deg en tur på byen i helgen med en litt annen sveis enn det du pleier! En sexy "sengefrisyre" er enkel å få til, og passer de aller fleste.

Avslappet og sexy

Gå for en fresh, men rufsete manke med elegant fall i, eller "rett opp av senga" - hår.

Slik gjør du det:
  • Når håret ditt er håndkletørt, sprayer du hårskum på størrelse med en golfball i hånden din og fordeler det utover håret fra rot til tupp. Pass på så du også dekker håret nærmest hodebunnen og ikke bare overflaten. Skum hjelper deg å skape volum og teksturen du trenger for det riktige fallet i håret.


Les også: Skjønnhetsekspertens bli-ny-tips

Les også: Eyelinerøyne  • Deretter skal du tørke håret røft og raskt med føner mens du bruker høy varme. Tørk særlig røttene for å skape ekstra volum og høyde, bruk en rundbørste på toppen mens du tørker. Mens håret fremdeles er varmt, legg alt håret bak begge ørene for å skape en slags naturlig fallkrølle fremme ved ansiktet.
  • Deretter skal du spraye håret med enten en god tørrsjampo, en god og matt volumspray, eller saltvannspray. Du kan også bruke volumpulver. Etter at du har sprayet lett over gjennom hele håret, bruk fingrene dine til å fordele produktet godt.
  • Så sprayer du over litt lett hårspray og et varmebeskyttende produkt før du deler håret i fire til seks store seksjoner og krøller hver seksjon med en krølltang i medium størrelse. Dette skal være en avslappet look, så unngå for mye krøll på toppen av hodet.


Les også: Ungt sminket

Les også: Unngå voksenakne

Les også: Få stjernehår  • Bruk en kam og dra håret på toppen lett bakover for å skape en slags 60-tallsvolumlook. Unngå hjelm-hode gjennom å plukke ut seksjoner litt tilfeldig og la småhår få fly litt fritt rundt omkring.
  • Spray looken med litt hårspray mens du løfter opp lagene og sprayer både oppå og under. Massere hodebunnen for å skape mer tekstur og bruk fingre i hodebunnnen fra tid til annen for å løfte opp volumet i løpet av kvelden.
fall2-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning