Slik oppdaterer du garderoben

Alt du trenger å gjøre, er å invitere venninnene til klesbytte-party.

Publisert Oppdatert
Nå som luften er varmere, er det fint å rydde bort vinteren også fra garderobeskapet. Dessuten er det herlig å fornye klessamlingen litt, og det beste av alt er at det ikke trenger å koste deg noen verdens ting.

Bytt klær med hverandre

Løsningen er å invitere venninnene på en real klesbytte-kveld? Det er både praktisk, sosialt, miljøvennlig og ikke minst morsomt. Du kan for eksempel lage mat og be damene ta med seg litt vin, så gjør dere en helkveld ut av samlingen.

Les også: Charlottes trendfavoritter

Les også: Kjendisenes motetips

Les også: 20 vakre vårkjolerFør venninnene kommer, er det greit å ta en skikkelig opprydning i skapet slik at du får oversikten over hva som er nytt, hva som er gammelt, hva du vil beholde og hva du ønsker å kvitte deg med. Samtidig får du også lettere overblikket over hva du ønsker deg eller synes du mangler.

Her er noen smarte tips:
  • Inviter venninnene via en Facebook-gruppe hvor du gir all info om tid, sted og en kjapp aktivitetsplan for kvelden. Inviter også gjerne noen utenfor kjernegjengen, jo fler, jo bedre!
  • Be venninnene dine ta med seg enten et visst antall klær, sko og tilbehør som de ønsker å bytte ut, eller absolutt alt de ønsker å kvitte seg med.
  • Hvis dere er en venninnegjeng hvor alle bruker forskjellige størrelser, er det en idé å holde et tilbehørsparty istedet. Da inkluderer dere vesker, smykker, hatter og skjal i byttehandelen.
  • Sett gjerne opp en garderobestang i stuen der alle klærne kan henges opp - da får dere enkelt oversikt.
  • Det er heller ikke dumt å være i et rom hvor speilemulighetene er gode.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning