Charlottes trendfavoritter

Charlotte Thorstvedt har klesplanene klare for sommeren. Sjekk de ut her!

Publisert Oppdatert
- Jeg har for det meste en androgyn stil og liker best den stramme herrestilen, forteller modell, DJ og programleder Charlotte Thorstvedt.

Smykker seg

Vi møter den vakre damen under smykkedesigner Celine Engelstads vår-og sommerlansering. Charlotte er modellen som skal fronte Engelstads smykker det neste året, og designeren selv er ikke i tvil om hvorfor de valgte jenta fra Stavanger;

- Hun utstråler selvtillit og virker bevisst på valgene hun tar. Hun er en typisk Celine Engelstad-kvinne med en rocka råhet ved seg, en kul og moderne kvinne, forteller Engelstad.

Les også: Jordnære plagg

Les også: Maritim mote i vinden

Les også: Vakker vårCharlotte føler seg beæret over modelloppdraget;

- Jeg ble veldig smigret da de spurte om jeg ville fronte kolleksjonen, jeg har stor respekt for arbeidet de legger ned i smykkene sine. Min favoritt er et langt kjede fra Ibiza-kolleksjonen, ellers digger jeg signatursmykket med Norgeskartet. Jeg har fått min egen diamant på Stavanger, smiler hun.

Smykker og tilbehør er blitt en større del av stilen hennes de siste årene.

- Jeg er veldig glad i smykker, det er perfekt til å piffe opp antrekk med og gir klærne en ny vri. Jeg foretrekker lange kjeder, masse armbånd og ringer på fingrene, sier Charlotte.

Jakter på herreskjorte

Stavangerdamen er blitt en av Norges fremste trendsettere, men også hun finner inspirasjon ved å se på andre;

- Jeg så et bilde av Alexa Chung med den kuleste skjorten, en herreskjorte med trange armer og detaljer på kraven, den må jeg ha, ivrer Charlotte.

Ellers er det noen nøkkelplagg modellen kommer til å gå for denne sommeren;

- Jeg gleder meg til å gå med shorts, ballerinasko, sachel-veske, blazer, hatt og ikke minst solbriller som jeg sikkert har 30 stykker av! Jeg er en solbrille-freak, smiler hun. charlotte350

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning