Dette vil hun gå med

Elisabeth Carew er ikke i tvil om hva hun skal kle seg i til sommeren.

Publisert Oppdatert
De er våre forbilder og inspirasjonskilder til mange kule antrekk, men kjendisene selv er delte i oppfatningen av hvordan man bør style plaggene.

Artist Elisabeth Carew sier selv at hun skifter stil veldig ofte.

Langt skjørt og hatt

- Som artist i musikkbransjen synes jeg det er viktig å ikke bli satt i en spesiell bås stilmessig, men heller variere uttrykk og fornye seg. Musikk og mote henger tett sammen på grunn av at man skal skape seg et image, men som oftest kler jeg meg i det jeg selv liker.

Det fortalte Carew da vi møtte henne under åpningen av H&M sin nye flaggskipsbutikk i Oslo forrige uke.

Hun mener personlig preferanse og smak er det viktigste man kan skal finne sin egen stil, og avslører gjerne hvordan hun selv får idéer til å sprite opp antrekkene sine.

- Jeg leser store og gode moteblogger, magasiner og følger med på musikkvideoer, men aller helst prøver jeg å gå min egen vei når jeg kler meg, sier Carew.

Les også: Få 70-tallsstilen

Les også: Maritim mote i vinden

Les også: Få råd til drømmekjøpetHun har planene klare for hvilke plagg hun vil investere i til sommeren;

- Til våren og sommeren vil jeg gå for fotside skjørt, storheklede gensere og hatter, smiler hun.

Pynt med kort jakke

Den vakre skuespilleren Agnes Kittelsen har et særdeles avslappet forhold til mote og ønsker heller ikke at kvinner skal veiledes mot hva som er "riktig" eller "feil" å gå kledd i.

- Det må være helt opp til hver enkelt, hvorfor skal noen si hva som er riktig å kle seg i? Når man kler seg synes jeg det er vesentlig viktigere å tenke på hva som passer for seg selv der og da, avhengig av livssituasjon og anledning, sier Kittelsen til Kvinneguiden.no.

Hun innrømmer at hun for det meste kler seg praktisk fremfor glamorøst, men elsker å pynte seg når hun først gjør det.

- Jeg elsker å gå i kjole, og synes at det er det letteste når jeg pynter meg. Da har man ett antrekk og så kan man sprite kjolen opp som man ønsker, ofte kombinerer jeg kjolen med en søt, kort jakke, sier hun.

Nytt og gammelt

Gründer av klesbutikken Koma og artist Marte Krogh elsker å blande nytt og gammelt i ett antrekk.

- Et lavprisplagg sammen med noe mer eksklusivt fungerer alltid. Og prikken over i-en er for eksempel en vintageveske, sier hun.

Den moteriktige damen elsker å shoppe, men følger ikke trender slavisk. Krogh forteller at hun henter inspirasjon fra musikkvideoer og magasiner.

- Jeg synes også at det er helt topp å se på gatemoten i Paris, eller å sitte på en kafé i London og observere alle de kule folkene som spaserer forbi, sier Krogh. carew220 kittelsen220 krogh220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning