Plagget du MÅ ha i sommer

Shortsen er kanskje det viktigste plagget denne sommeren. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
Shortsen er både praktisk og behagelig, og dessuten finnes den i alle varianter - til alle kroppsfasonger!

Kort lykke

Jeansshortsen er i vår allerede en stor hit med tights eller strømpebukse under. Den er også veldig allsidig i og med at du kan pynte den opp med høye hæler, kilehæler eller kjøre en avslappet look med ballerinasko eller sneakers.

Hotpantsen er tilbake, kanskje ikke plagget de fleste våger å gå med, men har du lårene og baken til det, er det bare å kjøre på. Pass derimot på at du kombinerer den med riktig tilbehør. Bruk for eksempel en løs flagretopp og flate sko til, og la hotpantsen ligge pent i skapet når du skal på jobb.

Les også: Hotte hatter

Les også: Hvit sommer

Les også: Vårens viktigste tilbehørJumpsuiten har blitt en storfavoritt blant fashionistaer. Du finner den i alle mulige farger, men den absolutte trend-eneren i vår er en med blomstermønster.

For deg som liker litt lengre shortser som dekker mer av lårene dine, finner du skinny jeans-varianten som stopper rett over knærne. I tillegg har du chinosvarianten som gir en mer pyntet look.

Mer sofistikerte shortser finner du i dresstilen, gjerne med draperinger og høyt liv med et tynt belte rundt. De ser best ut i enkle farger som kaki, nude, hvit, grå eller sort og er fine å kombinere sammen med kilehæler, en skjorte, singlettvest eller en kort tunikatopp.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning