Oppskriften på bloggsuksess

- Bloggen kan godt være personlig, men ikke for "perfekt", mener Sølvi Bjørnevoll.

Publisert Oppdatert
- Jeg liker godt blogger som har et tema, men man bør jo også ha et personlig preg over det. Mote, trening og mat er for meg kjempespennende å lese om, helst med tips og triks for å få til en bedre middag for eksempel, forteller Sølvi Bjørnevoll.

Hyppig oppdatering

Hun er Kvinneguidens hårekspert og driver samtidig frisørbloggen sin Salongen og også sin personlige blogg Zolvi som begge ligger på blogg.nos toppliste.

Les også: De beste "voksen"-bloggerne

Les også: Alltid sulten?

Les også: For åpen på nett?Hun prøver å oppdatere en gang per dag med små, lette innlegg og helst annenhver dag om det er lengre innlegg.

- Jeg klikker meg innom favorittbloggerne mine hver dag selv og blir nesten litt skuffet om det ikke er noe nytt der, forteller hun.

Sølvis bloggetips

- Bilder er kjempeviktig, samtidig trenger det ikke alltid være av deg selv. Det er gøy å lese om jenter som kan ta bilder av seg selv uten makeup, retusjering og styling. Ting kan ikke være så perfekt og rosenrødt når alle vet at dette ikke nødvendigvis er virkeligheten. Mitt tips er å la bloggen være personlig, men ikke for "perfekt", sier Sølvi.

- Ikke glem å bruke sunn fornuft når du blogger. Du bør ikke legge ut alle hemmeligheter du har. Fyllebilder bør man være forsiktig med; tenk på framtidig arbeidsgivere, familie og venner. Jenter vil jo gjerne dele alt, men du vet aldri hvem som leser.

- Jeg vet jeg har lesere fra 12-13 års alderen og opp til 40 år, så det er viktig å være et godt forbilde. Har du en populær blogg som blir lest av mange unge jenter, kan dette ha uheldige konsekvenser om du skriver at du kun spiser en kiwi hver dag fordi du slanker deg, for eksempel.

slvi220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen