De beste "voksen"-bloggene

Lei av rosabloggerne? Det finnes blogger også for deg som er ferdig med tenårene.

Sist oppdatert
Ordet "rosablogger" eksisterte ikke for bare noen få år siden, og det er rosabloggerne som stort sett får oppmerksomhet. Bloggerne er unge, og leserne likeså. Men det finnes også andre typer bloggere, og enten du er interessert i interiør, matlaging eller mote finnes det gode blogger på både norsk og engelsk. Vi har plukket ut våre favoritter:

Huset ved bekken er en koselig og fargerik interiørblogg man blir i godt humør av.

The Sartorialist en moteblogger med stor M.

Facehunter er en moteblogger som rett og slett reiser verden rundt for å ta bilder av motebevisste kvinner og menn. En stilstudie!

Sense of Life er en livsstilsblogg med fokus på mat og helse. Mange gode, sunne oppskrifter, og bloggeren mestrer også kunsten å ta matbilder.

Annies Eats er kåret til en av verdens beste matblogger, og det er ikke uten grunn. Fantastiske bilder og oppskrifter, og hyppige oppdateringer. Oppskriftene er middels og oppover i vanskelighetsgrad.

Drea.se er en blogg med fokus på foto, og det er ikke vanskelig å la seg inspirere av bildene. Sjekk spesielt ut nyfødtbildene!

Elenita.no er en norsk moteblogger av internasjonal standard. Nydelige bilder med lekkert lys.

Hanneli.com er kanskje Norges mest kjente moteblogg. Modell Hanneli Mustaparta står bak, og hun byr på både bilder av seg selv og andre velkledde modeller og vanlig dødelige. Fjorårets Costumeawards-bloggvinner.

Glamourbibliotekaren er en blogg full av glamour og nostalgi. Hvem som står bak bloggen er ukjent, og det bidrar kanskje bare til at det blir ekstra spennende? Perfekt hverdagsavbrekk!

Vampus kaller seg selv en høyredame med samboer, høye hæler og interesse for samfunnsdebatt. Og vi liker det vi leser!

Den Gode Feen er en fargeglad interiørblogg for dem som er lei av shabby chic.

Anetteshus er en interiørblogg med fokus på den landlige og nostalgiske stilen.

Denne saken ble første gang publisert 04/08 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også