Nyttårsfestens beste antrekk

Velg stilen som passer din personlighet og bli festens vakreste!

Nyttårsfestens beste antrekk
Nyttårsfestens beste antrekk
Publisert Oppdatert
Er det én dag i året du virkelig har lov til å pynte deg, er det på nyttårsaften. Her får du tips fra stylist og makeupartist Liv Kjos, om hvordan du oppnår wow-effekten på årets viktigste fest!

Kjolen


- Det aller viktigste er å finne en kjole som passer deg og din figur. Alle kan se bra ut i en fin kjole, men en kjole som sitter perfekt på din kropp ser fantastisk ut, mener Kjos.

Og selv om det er lov å slå på stortromma på nyttårsfesten er det ikke nødvendigvis et helt nytt og trendy antrekk som trenger å være løsningen, selv om det er fristende.

- Har du ikke mulighet til å kjøpe deg et helt nytt antrekk kan et par nye pumps gjøre susen. Sko er utrolig viktig. De kan blåse liv i gamle antrekk og gjøre dem helt "nye", mener Kjos.

Les også: Den perfekte partykjolen

Les også: Dette er sesongens heteste farge

Les også: Trendy mønstermiks


Personlige detaljer


For å friske opp en enkel kjole er også farger et effektfullt virkemiddel. Det kan gi antrekket både edge og personlighet.

- Kontrastfarger er stilig. Da viser du personlig stil. Full match i kjole og tilbehør kan fort bli litt kjedelig og flatt, mener Kjos.

Det skal ikke så mye til. Velger du én farge fra topp til tå kan antrekket ditt fort bli anonymt. Bruker du en kontrastfarge i vesken eller på skoene blir det raskt mer interessant. Du kan fint ha en klassisk stil og allikvel bruke flere farger. Finn elementer som passer din personlighet slik at du spriter opp antrekket uten at det går på bekostning av stilen din.

Hotte looks


Er du usikker på hvordan du skal style nyttårskjolen din? Her får du gode ideer om ulike stiler til den store festen. Se antrekkene og la deg inspirere!

Fargemiks

En farget detalj kan ha alt å si for en enkel, klassisk kjole. Velg deg en farge du føler passer deg og kombiner gjerne flere. Husk bare å gjøre det med måte for å unngå at det blir for mye. Print er også en fin måte å bryte opp antrekket på. Slangeprint er spesielt hot denne sesongen, men også andre dyreprint og grafiske mønstre passer perfekt til en enkel kjole. Det viktigste er at stilen passer deg.Romantisk

I jule- og nyttårstider bugner deg av sorte og røde kjoler på festene. Skill deg ut ved å velge sarte, romantiske farger- og materialer i antrekket ditt. Kombiner med romantisk tilbehør og bli festens søte og superfeminine innslag.Rocka

Har du en røff og rocka stil til vanlig er det ingen grunn til å velge annerledes på festen. Det finnes så mye mer enn det tradisjonelle strasstilbehøret. Statementsmykker og tøffe materialer gir deg en rocka og glamorøs look. Velg figurnære snitt, en sexy utrigning eller ekstra høye hæler for å gjøre stilen mer feminin.Unngå stilfellene!

  • Ikke lass deg ned med alt for mye tilbehør. Spesielt hvis kjolen i seg selv har mange farger og detaljer.

  • Vær oppmerksom på kleskoden. Ingenting er så kjedelig som å komme for mye eller for lite pyntet på fest.

  • Prøv skoene før du kjøper dem så du vet med sikkerhet at du klarer å gå med dem. Det hjelper ikke å ha på seg en lekker kjole hvis du ikke klarer å gå normalt i hælene dine.

fedigtootototot ferdig ferdig-rocka

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen