Trendy mønstermiks

Det er lettere enn du tror.

Trendy mønstermiks
Trendy mønstermiks
Publisert Oppdatert
Med butikkhyllene fulle av spennende mønstre ligger alt til rette for flotte og sexy mønstermiksede antrekk. Vanskelig syns du? Med noen få huskeregler i bakhodet kan du skape artige, trendy antrekk som kan varieres i det uendelige. Her kommer noen gode råd fra Nadia Kandil, Fashion PR assistant hos This is PR.

- Prøv å holde en rød tråd gjennom antrekket. For eksempel kan en farge gå igjen i alle plagg, selv om mønstrene er forskjellige. Sort er alltid aktuelt og gir deg også mulighet til å gjøre antrekket mer «classy» ved for eksempel å kombinere mønstrede plagg med en dressjakke og veske i sort, forklarer hun.

Riktig tilbehør

Har du mye mønster i plaggene dine kan det være vanskelig å velge tilbehør. Gjør det enkelt, er Kandils oppfordring.

- Unngå å bruke over the top-smykker. Når du har mye som skjer i antrekket ditt er det fint å holde resten "clean" og la mønstrene være i fokus. Store smykker kan være fint til, men pass på at de er enkle, sier Kandil.

Velger du mye mønster i plaggene kan tilbehøret du velger ha mye å si for hvordan totaluttrykket blir.

- Sko og veske i samme farge er med på å tone ned antrekket og er et trygt valg hvis du er usikker på om det blir for mye, anbefaler Kandil.

Trendy mønstre

Slangeskinnsmønster har vært en av høstens store trender. Sammen med de etniske mønstrene er det et godt utgangspunkt for et kult og trendy mønstermikset antrekk.

- Slangeskinn er flott å bruke som mønster på veske eller sko for en spennende detalj i antrekket. Men du kan gjerne også velge et helt antrekk i slangeskinnsmønster. Miks forskjellige stoffer i plaggene for å skape kontraster, anbefaler Kandil.

Når det gjelder de etniske mønstrene er også mulighetene mange.

- Det fine med de etniske mønstrene er at det egentlig ikke finnes noen regler for hvordan det skal matches, men gullsmykker og fremfor alt store øreringer er veldig kult, forteller Kandil.

Din stil

Inspirert til å prøve? Her får du Kandils topp tre mønstermiksede antrekk. Prøv deg fram og finn det som passer din stil!

Safe:

Velg deg ett mønstret plagg og match det med enkle ting. Bruk for eksempel en mønstret bukse sammen med en enkel, oversized strikkejakke og en kul veske.

Trendy:

Miks et mønsterplagg med et plagg med blokkfarger. Bruk for eksempel et par mønstrede bukser og kombiner dem med en pologenser i sort og hvitt.

Modig:

Miks mønstre i hele antrekket og kombiner det med et par store øreringer i gull og ett par høyhælte sko. Fuskepels setter prikken over i-en.

ekstra2 ekstra3

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning