Neglefargen som passer deg

Fargevalget sier en hel del om deg.

Neglefargen som passer deg
Neglefargen som passer deg
Publisert Oppdatert
Selvsagt velger vi ofte neglelakken etter hvilke klær og stil vi ønsker, men fargen du velger på lakken sier faktisk en hel del om deg.

Det mener iallefall Catherine Baek, education manager ved neglelakkprodusenten Orly.

Her får du hennes tips!

Knallrosa

- Kvinnen som bruker knallrosa neglelakk er chic, sexy og modig, sier Baek til Ivillage.com.

Hun mener at man må ha selvtillit for å bruke denne feminine fargen siden den er sterk og blir lagt merke til. Hun tipser deg om å la tåneglene være i en nøytral farge, for eksempel en gjennomsiktig lakk, hvis fingerneglene dine er rosa. Slik skaper du perfekt balanse.

Gul

- Går man for gult på neglene, er man en skikkelig trendsetter og har gjerne en unik stil ellers.

Les også: Sminken som passer DIN hud

Les også: Trendy på topplokket

Les også: VI TESTER: ØyesminkefjernereØnsker du å prøve ut den gule fargen kan du bruke lakken sammen med en slitt denimshorts, en avslappet t-skjorte og noen chunky kilehæler.

Korall

- Korall er helt klart sommerfargen til neglene, og elsker du den fargen er du også en skikkelig sommerjente!

Korall er veldig feminint og en skikkelig glad-farge. Du kan bruke fargen både til hverdag og fest, og den ser flatterende ut til alle hudtoner.

Neongrønn

- Liker du den neongrønne lakken, er du helt klart en skikkelig festdame.

Neongrønn er en energisk og trendy farge. Prøv å pynte tåneglene med fargen før du skal på fest i åpne sandaler!

Off-white

- En kvinne som velger off-white er klassisk og selvsikker. Hun vet hva hun liker og lar seg ikke overbevise så lett når det gjelder andre trender.

Off-white er ikke så flatterende på tåneglene dersom du ikke har solbrune føtter. Derfor egner den seg best for fingerneglene, en enkel og subtil look.

Lyserosa

- Damer som går for lyserosa negler er ofte feminine og konservative. De er opptatt av stil og kler seg gjerne riktig til enhver tid.

Lyserosa negler passer både til dress og kjole, gjerne kombinert med søte perlesmykker og blonder.

Rød

- Røde negler er alltid flatterende og tidløst og signaliserer eleganse, makt og romantikk. Kvinner som bruker denne fargen ønsker gjerne å tiltrekke seg menn.

Rødt kan brukes både på finger-og tånegler samtidig, det er stilig og elegant!

Blå

- Blåfargen forteller verden at du er ung til sinns, morsom å være sammen med og villig til å prøve nye ting.

Blått er i tillegg spesielt trendy denne sesongen og utover høsten. Husk at blåfargen kan stjele mye oppmerksomhet, skap derfor balanse ved å bruke den enten på fingerneglene eller tåneglene.

Gull

- Dette er neglelakken for kvinnen som virkelig elsker mote, vet hva som er 'in' og hvordan man kan mikse couturemote med en hverdagsgarderobe.

Bruk for eksempel gullfargen sammen med jeans, en lekker topp og noen metalliske sandaler, eller med en svart kjole og noen blanke smykker.

Lilla

- Mange lillanyanser er sofistikerte og passer godt til den moderne forretningskvinnen, en bohém-hipster eller en avslappet dame.

Prøv gjerne en mørk lillafarge som et alternativ til rødt, eller en lysere lilla som et alternativ til rosa eller korall. Hold den mørke lillafargen til kveldsbruk og den lyse lillafargen til hverdagen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning