Nå fronter hun kleskjede

Synnøve Macody Lund er kleskjedens nye ansikt utad.

Nå fronter hun kleskjede
Nå fronter hun kleskjede
Publisert Oppdatert
Det er kleskjeden Vivikes som har hanket inn filmanmelder og skuespiller Synnøve Macody Lund som sitt nye ansikt utad.

- Synnøve har en unik look, som vi gleder oss til å jobbe med og fremheve ytterligere, med klær fra vårt merke TARA, skrives det i en pressemelding fra Vivikes.

Kjeden har gjennom flere år utviklet seg til å bli kjent damemotekjede i det norske markedet og håper nå at Synnøves ansikt skal selge mer klær. De mener at hun har en klassisk og nydelig utstråling, samt et enkelt og moderne uttrykk.

Liker strikkeplagg

De første bildene av Synnøve er tatt i forbindelse med julekolleksjonen, som kommer i butikk mandag 21. november.- Jeg er svak for løse strikkeplagg, som er lekre i seg selv, men som man også kan krype inn og gjemme seg litt i. Jeg elsker de lange, åpne strikkejakkene fra julekolleksjonen som er ute nå, i den grad at jeg har en tendens til å gå med slike gjennom hele året. Om vinteren går jeg gjerne med flere strikkeplagg oppå hverandre, forteller Synnøve i pressemeldingen.

Våren 2012

Modellen foretrekker det enkle og stilrene som fremhever henne som person.

- Jeg falt veldig for den nye Basic-kolleksjonen til Vivikes fordi den inneholder disse tydelige basisplaggene, som jeg kjøper om og om igjen. Singleter, hvite skjorter, cardigans, fantastiske jeans, dressjakker - i toner som hvitt, svart, grått og beige. Vivikes representerer også god kvalitet uten at prisen blir for høy.

Les også: Få klestips fra Jenny Skavlan

Les også: Trendy mønstermiks

Les også: Ny vintageSynnøve er glad for å være modell for kjeden og koste seg på fotoshooten;

- Jeg hadde en fantastisk fin dag med Vivikes-crewet i studio! Jeg synes ofte det kan være vanskelig å beholde meg selv og mitt eget uttrykk i settinger der sminke, styling og klær står i høysetet, men vi fant en stemning og en look som jeg kjenner at er veldig, veldig meg, sier hun.

Her er et lite utvalg av Synnøves favoritter som er i butikk fra nyåret:580 580-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning