- Lytt til magefølelsen din

Det er Kathrine Sørlands beste motetips.

- Lytt til magefølelsen din
- Lytt til magefølelsen din
Publisert Oppdatert
- Jeg vil at høsten skal komme nå! smiler Kathrine Sørland, modell og talsperson for Lindex.

Vi treffer henne under kleskjedens høstlansering som er preget av 70-tallsinspirerte farger og 90-talls grunge.

Slengbukse og t-skjorte

For anledningen har Sørland kledd seg i en miks av både sommer-og høstmote; en lys jeans med høyt liv kombinert med en purpurfarget, transparent høstbluse.

- Akkurat nå digger jeg 70-tallsmoten! Jeg elsker de vide buksene og de knæsje blusene. Men til vanlig er jeg glad i å variere etter dagsform, stilen min er rett og slett ganske schizofren, ler Sørland.

- Jeg liker å mikse nytt og gammelt, og man trenger ikke alltid kjøpe dyre plagg for å fornye seg. Jeg pleier å kjøpe dyrere basisplagg og sko, så kombinerer jeg med litt billigere trendplagg, sier hun til Kvinneguiden.no.

Les også: Sommerens siluett

Les også: Fresh på jobb

Les også: Shortstid!Selv hun fremdeles venter på fullsommer, ser modellen frem til å bruke høstens plagg, spesielt de knæsje fargene.

- Jeg liker at det kommer til å bli en fargerik høst med mye blått, rødt, rustfarger, dyp lilla, rosa og sennepsgult. Og ikke minst strikkeplagg. Dette i kombinasjon med kule belter, maksikjoler og ponchoer blir bra, mener hun.

Men til vanlig kler Sørland seg helst i slengbukser som er høye på livet, sammen med en enkel t-skjorte eller bluse som hun putter nedi buksen.

- Jeg er også veldig glad i midikjoler og skjørt som går til midt på leggen, sier hun.

- Gå med hatt

Ett av Sørlands desiderte favorittplagg for øyeblikket, er hatten.

- Jeg skulle ønske norske jenter gikk mer med hatt, det gjør jeg så ofte jeg kan. Hatt passer i alle anledninger, både til jeans, skjørt og kjole. Har man en hatt med bred rem, har man plutselig fått dresset opp et helt antrekk, tipser hun.

Men, først og fremst mener modellen at mote alltid handler om å føle seg vel med seg selv.

- Du bør alltid lytte til magefølelsen din. Hvis du ikke føler deg fin i det du går ut døren, så ser du heller ikke bra ut, sier Sørland.

- Ta på deg det du føler for, tør å ta på deg det du vil og våg å være deg selv, smiler Sørland. srland220.220x350

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning