Kle deg høy og slank

Du kan trikse deg til en lengre og nettere kropp om du kler deg riktig. Her er tipsene!

Publisert Oppdatert
Foto: Eksemplene er hentet fra Asos.com, mørkere farger, drapering på toppen, V-hals, ermer, A-formede kjoler og lange bukser får deg til å se slankere og lengre ut.

En høy og slank figur ser både grasiøs og flott ut, men det er ikke alle som er velsignet med gudinnekropp. Heldigvis finnes det triks som får deg til å se både slankere og lengre ut.

Det handler om hvordan du kler deg.

Prøv dette

A-former

Hvis du virkelig har lyst å skape et inntrykk av en lengre og slankere kropp, kan du begynne med å lete etter en A-formet kjole som stopper midt på lårene dine. En ensfarget kjole med V-hals, trekvartlange ermer og en fasong som ligger langs kroppen og går utover i en A-fasong, skaper et helhetsinntrykk som gir en slank look og lengre overkropp. Kombinere med noen platåsko i samme farge som strømpebuksen for å gjøre bena enda "lengre".

Les også: Slik ser du slankere ut

Les også: Bruker du feil jeans?

Les også: Slankende bekledningLange bukser

Capribukser er deilige om sommeren, men nå blir det kanskje for kaldt til dette hvis du ikke bruker strømper under. I tillegg får capribukser som stopper midt på leggen bena til å se kortere og stuttere ut. Holder du buksene lange og fotside, og kombinerer med høye hæler, vil dette skape et lengre og slankere uttrykk. Lange, mørke jeans lager en ramme rundt formene dine og ser elegant ut.

Kortere topper

Denne sesongen kommer de kortere toppene tilbake. Og det er også en bra ting for de som ønsker å kle seg "slankere". Kombinerer du en kortere topp med jeans eller mørke bukser, ser nemlig bena dine lengre ut sammenliknet med en topp som går ned på lårene dine.

Flagrende stoffer

Ikke bruk for trange klær med stoff som sitter inntil hver eneste kurve du har. Ta heller sikte på litt mer flagrende stoffer som følger kroppen naturlig og samtidig gir deg en vakker timeglass-siluett. Dette gjør du ved å velge en kjole, et skjørt, en skjorte, topp, jakke eller tighs som er trangest på dine slankeste områder og videre på områdene du har lyst å skjule litt mer.

Mørke farger

Det er ikke noe nytt at mørkere farger skaper en smalere siluett. Gå for mørkere farger på de partiene du ønsker å gjøre slankere, som oftest er det mer flatterende med en mørkere bukse og en lysere overdel.

Drapering

Drapering ved hals, på bryst eller på magen, er en fin detalj som skaper et nettere uttrykk, særlig dersom du har litt større overkropp. Ta også sikte på lange ermer om du ønsker å skape en illusjon av smalere armer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning