Kjendisantrekk på Fretex

Gjenbruk av tøy er et godt miljøtiltak. Og gjenbruk av tøy fra kjendiser øker i tillegg glamfaktoren hos Fretex!

Publisert Oppdatert
Foto:- Denne ballkjolen fra 30-40 tallet kjøpte jeg på en bruktbutikk i L.A og det var kjærlighet ver første blikk, sier Jenny Skavland.

Klesplagg fra Charlotte Thorstvedt, Synnøve Skarbø, Maya Vik, Vana Perisa, Samsaya og Leila Hafzi er nå å finne på Fretex.

Kjendisene blogger for Fretex

- Vi ønsker alle velkommen til spennende skattejakt. Butikkene bugner nå av godbiter og sommertøy, i tillegg til glasstøy, bøker, bilder, møbler og mye, mye mer, sier Bent Udnesseter, en fornøyd butikkjedesjef i Fretex.

Kjendisene som har donert plagg til Fretex er alle gjesteredaktører på "Fretex Fashion", som er en facebook-side hvor det blogges om mote, livsstil og trender. Gjesteredaktørene blogger om egne antrekk og interiørfunn, de skriver om erfaringer med second hand og de kommer med trendkommentarer.

- Vi er svært takknemlige for at disse profilerte personene støtter oss, men vi er også veldig takknemlige for den støtten vi daglig får fra det norske folk. Det doneres mange flotte ting til Fretex hver dag og kundene våre svikter ikke. På grunn av denne felles innsatsen kan vi drive Norges største attføringsbedrift, sier Udnesseter videre.

Døgnåpent

Nå er tiden inne for å rydde i skuffer og skap. I disse dager er det travelt hos Fretex. Det er satt inn ekstra bemanning for å hente inn alt som leveres i boksene. Fretex har over 1000 bokser som er å finne fra Kirkenes i nord til Mandal i sør.

Bare i Oslo-området kommer det inn ca 17 tonn med tekstiler hver dag.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen