Jordnære plagg

Brunt og beige passer alle. Vi gir deg noen lekre godbiter å sikle etter.

Publisert Oppdatert
Pudder-og nudetonene som eksploderte på trendfronten i fjor høst, fortsetter denne våren og sommeren etterfulgt av brune, beige og sandfargede toner. Jordfarger er dermed det absolutt hotteste denne sesongen.

Tenk kontrast

De myke og varme fargene ser du på alt av både klær og tilbehør, og best av alt er at fargene passer alle kvinner uansett hudtone. Det handler bare om å finne nyansene som er mest flatterende til din hud.

Les også: Sko deg til våren

Les også: Få jeansguide her

Les også: Vakker vårEr du mørkere i huden, kler du både lysere og mørkere jordfarger, men er du veldig lys i huden, kan en lys sandfarge gjøre huden din blass. Derfor bør du ta sikte på en sterkere beigefarge eller mørkere brunfarge for å skape riktig kontrast mot huden din.

Velger du en kjole eller jumpsuit i brunt eller beige, er det lekkert å bryte opp looken med resten av tilbehøret, for eksempel sko, veske og smykker i en tone lysere eller mørkere enn hovedplagget.

Kombinasjoner

En annen mulighet er å kombinere jordfargene med kaldere eller knæsje farger. For eksempel ser det kjempestilig ut dersom du bruker blå jeans til en transparent, beige bluse, en hvit shorts til en oversized, brun t-skjorte eller en knallrød cardigan til beige chinos.

Jordfargene er hundre prosent i tråd med den nostalgiske 70-tallsmoten som regjerer fremover, få inspirasjon fra vår bildekarusell øverst!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning