Hudpleie på campingtur

Vår hudekspert Hilde Christina Skaar tipser deg om hudpleie på tur.

Publisert Oppdatert

Les mer om hudpleie på Hilde Christinas blogg!Sommertid er for mange festivaltid og campingtid, og da blir det mange dager man må klare seg uten et komfortabelt baderom.

Så hvordan skal du få stelt skikkelig med huden?

Det er ett av mange spørsmål Kvinneguidens hudekspert Hilde Christina Skaar stadig får på bloggen sin, og hun har mange gode tips:

Enkelt renseprodukt

Hilde Christina på Kvinneguiden!


Vår faste hudekspert er utdannet ved Hudpleie- akademiet i Oslo. Hudpleie og makeup er hennes store lidenskap, og liker å formidle kunnskap videre til de som er interesserte.


Hudpleie og makeup

Hilde Christina driver i dag den største bloggen om hudpleie og makeup i Norge.

- Hvem sier man trenger festivaltoalett for å få utført renserutine? Bruk et renseprodukt som ikke krever vann og du er good to go, skriver Hilde Christina og tipser;
  • Det enkleste produktet er renseservietter for ansiktet. Dette bruker du som en toningpad, påfør og du er ferdig. Flere rensepads skal ikke skylles av med vann. Det er lurt å unngå vann under en festival, vann virker uttørkende og vil ikke gjøre noe positivt for huden din.
  • Dagkrem med høy faktor er et must! Det gir både fukt og solbeskyttelse.
  • Skal du sitte i sola i timesvis, bør du velge en solkrem med høyere faktor, gjerne SPF 50+.

Les også: Bort med arr og flekker

Les også: Slik blir huden din vakker

Les også: Hudspørsmålene du lurer på


  • En fuktmaske er fin å bruke når du er på tur. Før du legger deg, påfør et tykt lag med en fuktgivende maske og la dette trekke inn før du masserer inn det overflødige. Gjør dette så ofte du orker, huden din kan ikke få nok fukt under slike forhold.
  • Leppepomade med SPF. Et must om du vil unngå signalrøde lepper, flassing og sårhet.
  • Dagen etter du kommer hjem har huden din sannsynligvis behov for litt SOS-hjelp. En enkel måte å tilføre huden din ekstra fukt på, er å bruke en god fuktighetsspray. Dette kan du gjøre så ofte du bare orker, og ha gjerne flasken med deg overalt.

Les mer om hudpleie på Hilde Christinas blogg!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen