Hottest på stranda

Slik får du strandstilen!

Publisert Oppdatert
Har du lyst til å være like kul på stranda som du er ute på byen? Hvorfor ikke? Det er ikke så mye som skal til!

Tilbehøret


Fordi du bruker minimalt med klær på stranda, ligger stilen i tilbehøret. Ta utgangspunkt i favorittbikinien din og pynt opp med tilbehøret som passer deg og din stil.

Sko

Selv om du skal på en sandstrand er det lov å ha på seg fine sko. Ta dem av deg når du er i sanden og ta de på når det er på tide med lunsj på en strand-kafé. I tillegg til flate sandaler og slipperser er sko med kilehæl perfekt til strand-antrekket.

Vesker

En stor strandveske er både praktisk og stilig. Veskene kommer i mange ulike design, mønstre, farger og fasonger, så det er ingen grunn til å komme med en kjedelig bag i sommer. Finn gjerne en veske som passer til bikinien din for en fullført strandlook.

Les også: Moteriktig sommer

Les også: Svære smykker

Les også: Skodd for sommeren


Smykker

Å steke seg i solen med en kropp full av smykker er kanskje ingen god idé. Men har du med deg smykker som passer til antrekket, kan du ta på deg smykkene mens du leser bok i skyggen eller spiser lunsj på en brygge, og ta de av mens du soler deg. Store smykker i form av øredobber, armbånd og kjeder er stilig til en enkel bikini.

Solbriller

Ingen strandtur uten solbriller. Visst er de nødvendige for å lese en god bok eller et glossy magasin på solsengen, men de er også et perfekt tilbehør for å sprite opp antrekket ditt. Velg solbriller med omhu og tenk gjennom hvilken stil du ønsker deg. Glamorøs, fargesterk, sporty eller supertrendy? Riktig solbriller kan sette prikke over i-en!

Strandklær

Det er alltid kjekt å ha med seg noen plagg til å ha over bikinien. Sleng dem på deg når du skal ta en drink i baren, spise lunsj eller rusle tilbake til hotellet. Kombiner et lett skjørt med en enkel topp, eller ta på deg en luftig sommerkjole eller kaftan, alt etter hvilken stil du ønsker deg, og hva du føler deg vel i. Legg de tunge og stive stoffene hjemme og sats på lette og flagrende stoffer til strandantrekket.

Hatter

Skaffer du deg en stor solhatt blir du ekstra trendy i sommer. Hatter er et av sesongens viktigste moteplagg, og både praktisk og kult på stranden - og attpåtil beskytter den både håret og ansiktet mot solen.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning