Hot som Beyoncé

Hun er og blir smellvakker. Få stjernens skjønnhetstips her!

Publisert Oppdatert
Foto: Wikipedia, Beyonce fra en konsert i Barcelona i 2007

Sanger, skuespiller og superstjerne Beyoncé Knowles holder seg nesten irriterende fresh dag ut og dag inn.

Nettstedet Elle.com har spurt Beyoncé om hennes skjønnhetstips:
  • Bruk alltid solbriller ute for å beskytte huden rundt øynene mot solen. For å freshe opp blikket, bruk litt gulløyenskygge i innerhjørnene av øynene, det er litt mer forsiktig enn hvitt, men får deg fremdeles til å se mer våken ut.
  • Bruk en bodylotion med litt bronseskimmer i, da får huden ekstra glød.

Les også: Skjønn sommer

Les også: Topp 5 sommerfrisyrer

Les også: Sommervakker hud


  • Det er utrolig hvordan man kan endre holdningen sin når man bytter på makeupfarger, hårfarger og generell stil. Det kan gjøre mye med personligheten i positiv forstand.
  • - På den røde løperen bruker jeg alltid en primer på ujevne områder i ansiktet, og mye mattende pudder for å holde alt på plass. Jeg bruker vannfast maskara eller en stripe med falske vipper når jeg er på scenen så den ikke renner. I tillegg er jeg avhengig av hårspray som holder håret på plass, sier Beyoncé til Elle.
  • - Jeg får som regel den treningen jeg trenger når jeg er på turné og på scenen i 2,5 timer hver kveld, men når jeg ikke har konserter prøver jeg å vedlikeholde kroppens fasong ved jevnlig trening.
  • - Jeg forsøker ikke å gå ned eller opp i vekt, men jeg må trene og passe på hva jeg spiser. Vanligvis spiser jeg kornblanding til frokost, salat til lunsj og en lett middag. På søndager spiser jeg absolutt hva enn jeg vil ha, sier superstjernen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning