Høstlige elementer

Du kan bare ikke være foruten disse plaggene i høst.

Høstlige elementer
Høstlige elementer
Publisert Oppdatert
Butikkene bugner nå over av høstens trendplagg, men det er faktisk bare et par nøkkelplagg du behøver å skaffe deg for å være så trendy som du kan være denne sesongen.

Her er våre tips!

Hatt


Hatten er kanskje høstens opplagte vinner når det kommer til tilbehør. Du trenger ikke føle at det er dristig å gå med hatt, nå blir dette nemlig et ganske vanlig plagg å se fremover. Dessuten er hatten perfekt når høstkveldene blir kjølige.

Les også: Høstens lekreste kåper

Les også: Klassiske vesker

Les også: Pen i ponchoDu har mange stiler å velge i mellom, samt farger, men den mest trendy har bred og slakk rem og er jordfarget.

Grovstrikket genser


Strikkeplagg er en tidløs klassiker, men denne sesongen vil både gensere og cardigans være ekstra grovt strikket uten at de mister fasongen sin.

En kort strikkegenser matchet med et par sigarettbukser er helt riktig i høst, og du kan også gå til anskaffelse av en cardigan som du kombinerer med et søtt, plissert skjørt.

Skinny jeans


Flared leg jeans og slengbuksene har fremdeles selskap av de trange sigarettbuksene denne sesongen.

Trendtvisten er likevel at skinny-jeansene vil være litt kortere i modellene slik at anklene synes bedre. Kombiner med noen klassiske pumps og du har antrekket både til jobb og en kveld ute på byen.

Pologenser


En gammel klassiker gjør et comeback denne høsten! Og visst kan du kle den selv om du har et rundere ansikt. Her handler det om fargen du velger siden plagget kommer så tett opp mot hudtonen og øynene dine.

Velg kontrastfarger til øynene dine og unngå røde toner dersom du har en rødmussen hud. Pologenseren er faktisk både et nyttig og varmende trendplagg.

Midi-skjørtet


Skjørtelengden er blitt trukket nedover kneet eller til midten av leggene denne høsten. Ta sikte på et skjørt med god vidde for en elegant stil, kombiner med en kort cardigan, et belte i livet eller en søt sløyfebluse nedi skjørtet.

Minimalistisk kåpe


Visst er ponchoen viktig på trendtoppen denne sesongen, men vil du investere i et ytterplagg som varer lenger, kan du ta sikte på en kåpe med et minimalistisk design, med skarp og slank siluett.

Gå for krydderfarger som oransje, rust eller burgunder.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning