H&M med nytt flaggskip

Fem etasjer rommer den nye flaggskipbutikken i Bogstadveien. Se bilder fra åpningsfesten!

Publisert Oppdatert
Torsdag 10. mars åpner H&M sin nye norske flaggskipsbutikk i Bogstadveien i Oslo. Og i går var flere hundre fashionistaer, bloggere og kjendiser å se på åpningsfesten.

Ny interiørhandel

Over 3000 kvadratmeter og fem etasjer med H&M, inkludert den første H&M Home-butikken i Norge, rommer flaggskipsbutikken i Oslos shoppinggate Bogstadveien. Det spesielle er imidlertid at H&M Home, som tidligere kun har vært tilgjengelig på nett, nå også er å finne i den nye butikken.

Les også: Åpnet bli-ny-butikk

Les også: Zara nettbutikk i Norge

Les også: Jeanstips fra CubusPresseansvarlig hos H&M, Kine Dreyer, sier at etterspørselen på nett har vært stor. Oslo føyer seg inn som nummer seks i rekken på verdensbasis etter byene Stockholm, Helsinki, København, Amsterdam og London som tilbyr H&M Home i butikk.

- Interiørdelen hos H&M har vært populær fra dag én online, derfor har vi lenge sett behovet for seksjonen i butikk, sier Dreyer.

Til åpningsfesten på tirsdag var publikum invitert via en gruppe på Facebook for å sikre seg de første kuppene før resten av befolkningen. Pressekontakt hos H&M Vibeke Holann håper at kundene vil sette pris på den største butikken i Norge.

- Vi håper at kundene våre skal få inspirasjon i butikken til å kle seg moteriktig, glede seg til å shoppe og ha det moro mens de gjør det, sier Holann.

Mikser dyrt og billig

Blant kjendisene som stakk innom var artist Elisabeth Carew som ubevisst hadde kledd seg i svensk mote fra topp til tå;

- Jeg har på meg et skjørt fra H&M, jakke fra Monki og topp fra Weekday, antrekket er faktisk inspirert av hastverk, ler Carew.

Skuespiller Agnes Kittelsen som kom rett fra jobb, var en smule varm på åpningsfesten;

- Under buksa har jeg ullstrømpebukse! Jeg tenker som regel mest praktisk når jeg kler meg og stilen min er ganske casual, men jeg er veldig glad i å pynte meg når jeg kan og har tid til det, smiler hun.

Også artist Marthe Krogh dukket opp i folkemengden, hun har en forkjærlighet for klærne fra H&M som hun ofte mikser sammen med dyrere designerplagg.

- Jeg har hatt et forhold til kjeden siden jeg var liten og tryglet mamma om å få bli med på handletur. Det var H&M som gjaldt og var den store butikken, rett og slett! Stilen min i dag er en blanding av rimelige plagg fra kjedebutikker, vintage og design som Gucci, sier Krogh. 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning