Åpnet bli-ny-butikk

Kjendisstylist vil gi A4-damer prinsessebehandling.

Publisert Oppdatert
Tanken var å skape et univers for alle damer som ønsker "alt" på ett sted. Dermed bestemte kjendisstylist og makeupartist Marthe K. Valeberg seg for å starte opp MagMaLou som åpnet i Oslo i helgen.

- Målet mitt med butikken er at man føler at man kommer på besøk til venninnen som har alt; de kule klærne, skoene og veskene, og all sminken du trenger, forteller Valeberg til Kvinneguiden.no.

Les også: - Vestkantberter feiler med solpudder

Les også: Strikk er supertrendy

Les også: Zara på nett i NorgeFor alle

Valeberg har i løpet av sine syv år i skjønnhetsbransjen jobbet med en rekke kjente navn, deriblant prinsesse Märtha Louise. Og det er spesielt prinsessen som inspirerte henne til å lage sitt eget "prinsessestudio" på Frogner i Oslo.

- Jeg valgte å legge butikken i Skovveien på Frogner fordi det passet i forhold til lokalet, men også fordi det er koselig der. I tillegg håper jeg å kunne bryte den barrieren med "Frognerfruer"-stempelet, jeg vil skape et sted som er tilgjengelig for de fleste, sier Valeberg.

Tid til deg

Gründeren mener at kvinner må huske å prioritere seg selv mer, selv om man lever et a4-liv med barn og familie.

- Til vanlig kan kvinner i Norge være litt redde for å pynte seg, vi kan godt tørre å "dra på litt mer". Alt skal ofte være praktisk på grunn av været, men det er fullt mulig å kle seg bra selv om det er kaldt. Noen kule boots og en fantastisk vinterjakke kan gjøre underverker, understreker Valeberg.

Gründeren mener at den vanligste fellen kvinner går i, er å tenke "trend" fremfor hvilken stil som passer seg aller best;

- Jeg synes det er viktigst å finne sin egen grunnstil, og heller dra inn trendelementer i stilen man allerede har, mener hun. marthe220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning