Gå for helsort

Fargen som alltid er aktuell, til og med fra topp til tå.

Publisert Oppdatert
Sort er fargen som alltid er aktuell fordi den er nøytral og evig klassisk. Det mener Mia Thorso ved Polhem PR:

- De dagene der alt annet føles feil er et helsort antrekk alltid en livredder. Alle føler seg vel i sort, det er en slankende farge og i tillegg en farge det er lett og dresse opp og ned med forskjellig tilbehør, sier hun.

Les også: Varm OG fin

Les også: Hot i riktig kåpe

Les også: - Norske jenter på motetoppenSå dersom du trodde at et helsort antrekk er kjedelig, tok du grundig feil. Hvorfor ikke starte det nye året med å teste ut looken? Vi gir deg stylingtipsene for 2012!Teksturmiks

- Personlig liker jeg kjempegodt helsorte antrekk med plagg i forskjellige teksturer, sorte skinnbukser med en stor, grovstrikket ullgenser er aldri feil, sier Thorso.

I tillegg er sort en fantastisk basefarge å ha i garderoben.

- Alle burde ha disse plaggene i garderoben; en skinnjakke, en blazer, jeans som sitter perfekt,et blyantskjørt, skinnbukser, lekre støvletter og pumps, en klassisk kåpe og ikke minst den klassiske, lille sorte kjolen.

Sort for alle

Stylisten mener at alle kan gå i sort, og at det til og med er ekstra lekkert til nordisk, vinterblek hud.

- Alle kan gå i sort, men det er jo selvfølgelig et personlig valgt om man føler seg vel i sort eller ikke. Det er vakkert til vinterblek hud, men dersom du føler deg for blek til å gå med sort, kan du alltids jukse deg et par nyanser brunere med en god selvbruner. Litt frisk rosa rouge i kinnene er også kjempelekkert, tipser Thorso.

Sprit opp

Hvis du er redd for at et helsort antrekk skal bli kjedelig i lengden, skal du vite at mulighetene er mange. Her starter du med å tenke tekstur på plaggene.

- Ved å blande forskjellige teksturer på plaggene blir antrekkene kjempespennende. Bland ull med skinn, silke med blonder og bomull med pels, tipser Thorso og fortsetter;

- Det finnes ingen regler for hva som er lov, bare husk å ta hensyn til din egen kroppsform, med en gang du føler deg vel i klærne du har på deg, stråler du av selvsikkerhet og alt blir finere på deg.

580 Dehlicleve_Facetan_medium2

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen