Frisyren som alltid fungerer

Den tidløse og behagelige frisyren passer alle!

Publisert Oppdatert
Av og til er håret tilnærmet umulig å gjøre noe som helst med, bortsett fra én ting; sette det i hestehale!

I alle situasjoner

Enten du vil på byen med jentene, skal i bryllup med kjæresten, feire med familien, på jobb, på skole, slappe av hjemme eller på trening - hestehalen er alltid en vinner. Og ikke bare det; absolutt alle kler hestehalen fordi den fremhever dine vakreste ansiktstrekk - øynene og kinnbena dine.

Les også: Lakken som tilbehør

Les også: Så enkelt, så sexySynes du den høres kjedelig ut? Tenk så mye forskjellig du kan gjøre med halen! Her får du våre tips!

Glamorøs hestehale

1. Om håret er nyvasket, skal du føne håret med en god rundbørste som skaper volum ved røttene og gjør resten av håret slett.

2. Bruk litt antifrisskrem i hendene dine og dra fingrene lett gjennom håret før du grer håret slik at det ikke er flokete og flisete.

3. Tipp hodet ditt litt bakover og samle alt håret i en hestehale midt på kronen.

4. Deretter fester du med en god hårstrikk, stramt og presist. Så tar du en liten del av håret i halen og ruller det rundt hårstrikken for å skjule festet. Du fester håret rundt strikken med et par fliseklemmer.

5. Du kan godt la litt av luggen din henge ned foran ved ansiktet.

Les også: Få stjernehår

Les også: Makeup-hemmeligheter

Les også: De beste øyenskyggene6. For ekstra effekt deler du resten av hestehalen i tre deler og ruller hver del rundt krølltangen i rundt ti sekunder, børst forsiktig gjennom, og dermed har du en utrolig sexy hestehale med volum og fall!

7. Spray over med en lett og matt tørrspray til slutt. Hestehale2-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning