Få langt hår nå

Slik får du lange og sterke lokker.

Få langt hår nå
Få langt hår nå
Publisert Oppdatert
Det nærmer seg julebordtider og hva er vel flottere enn langt, sterkt hår som skinner av sunnhet?

Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll forteller at det ikke finnes snarveier å ta nå det kommer til å få det perfekte håret.

-Du må spise sunt, få nok søvn og trene regelmessig. Du kan også prøve hårproduktet, FAST, som skal få håret til å vokse raskere. Jeg har ikke prøvd det selv, men vi selger veldig godt av dette produktet i salongene, sier hun.

Grønt og vitaminer

Håret trenger også riktig næring for å vokse akkurat slik resten av kroppen gjør.

- Få i deg nok næring. Frukt og grønt er gode eksempler. B vitaminer er gunstig, men det er ikke slik at om du spiser ekstra b vitaminer så skyter håret fart, forteller Bjørnevoll.

Les også: Lær deg partyfrisyrene

Les også: Slik løser du flokene

Les også: Vakkert hår gir mer sex


For den utålmodige

For deg som ikke orker å vente, eller kanskje du rett og slett ikke har tid, kan det være en mulighet å bruke extensions.

- Er utålmodig kan extensions være et bra utgangspunkt. Velg et alternativ som ikke sliter på håret. Hair talk er tape-extensions som er lett i håret, og det floker seg ikke på samme måte som punkt-extension kan gjøre.

Bjørnevoll sverger selv til dette merket fordi hun da kan la sitt eget hår vokse og bli lengre samtidig. Samtidig sverger hun til god pleie. Noen turer til frisøren må man spandere på seg for å få lokkene til å vokse.

- Det er også viktig å besøke frisøren jevnlig slik at tupper blir klipt av. Gjør også alle kjemiske behandlinger hos frisøren slik at du ikke belaster håret unødvendig, forteller hun.

Slvi3

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning