Ermløs trend

Gjør som kjendisene og kutt ermene på toppen!

Publisert Oppdatert
Det er en liten stund til vi kan sprade rundt i ermløse topper uten jakke, men når våren og sommeren er her for fullt er dette trenden du så absolutt bør ha øynene åpne for.

Kjente fashionistaer har allerede full snøring på årets vårmote og står først i bresjen når det kommer til de siste trendene. Og en av de tydeligste trendene fremover er nettopp det å vise frem armene. Ermløse topper og kjoler bruker du både til hverdag og fest.

Les også: Søt i pastell

Les også: Klar for bar mage?

Les også: Derfor bør du kle deg i grønt


Synes du denne trenden ser kul ut, er det ingenting i veien for å rocke den allerede nå. Bare bruk en cardigan eller blazer over når det er for kaldt, og vis deg frem i ermløs topp når inneklimaet tillater det.

Her får du våre stylingtips.

SkjortaDen kule og tomboy-aktige skjorta er tilbake som bare det. Det som er rått med den ermløse skjorta er at man kan skape en stil med ekstra edge og samtidig være feminin. Du kan kombinere skjorta med mye, for eksempel:
 • Et skinnskjørt med høyt liv som du putter skjorta nedi for en sexy og feminin look når du skal på byen.
 • Skinnyjeans for en avslappet men røff hverdagslook.
 • Denimshorts til festival- eller strandtur i sommer.

Kjolen
Ermløse kjoler finnes alltid i butikkene, her handler det om hva slags stil du ønsker. Gå for tynne stropper dersom du har smale skuldre og nette armer, eller velg bredere skulderbånd dersom du har frodige former og stor byste.
 • En kjole med bredere stropper kan også brukes i flere anledninger da den er litt mindre formell i uttrykket.
 • Gå for detaljer som drappering eller strass på stroppene dersom du ønsker å ta fokuset bort fra skuldre og fyldigere armer.

SingletPlagget er evig klassisk og superpraktisk til det meste. Men fremover er det hot å bruke singleten som eneste topp, og den passer ethvert antrekk.
 • Bruk den til jeans eller chinos for en laidback og kul stil i hverdagen.
 • Singlet nedi maksiskjørtet sammen med et langt halskjede, og vips - du er klar for byen.
 • For en mer formell look på jobb en fin sommerdag kombinerer du singleten med dressbuksen eller blyantskjørtet og gjerne et belte rundt livet.

BlusenDette er festtopp, jobbtopp og selskapstopp i ett. En ermløs bluse ser super ut til både blyantskjørt, skinntights, shorts, chinos og dressbuksen.
 • Du får en ekstra sexy og feminin look om du går for en figursydd bluse som du kan bruke utenpå buksen.
 • Gå for metallisk overflate på blusen for en pen festlook.
 • Prøv et bredere belte i livet dersom blusen henger løst på overkroppen, slik får du en klassisk og feminin stil som passer både på jobb og på festen etterpå.

1_2.gif 1.gif 1_1.gif 1_3.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen