Søt i pastell

Trenden som kommer for fullt.

Publisert Oppdatert
Elsker du masse farger? Da kommer du til å fryde deg denne våren og sommeren!

Sukkersøtt og rocka

De duse, søte og flatterende pastellene er tilbake fra 80-tallet som aldri før. Nå kan du inkludere rosa, korall, mintgrønt og gult på absolutt alt du måtte ønske. Og trenden, den vil vare gjennom hele sommeren og ut i høsthalvåret.

Les også: Metallisk vår

Les også: Favoritter til våren

Les også: Lei av sort?Det som er spennende med pastellfargene er at de skaper ekstra liv i antrekket uten at det blir "for mye" for de fleste. Det er nedtonede, gjerne gråmelerte farger som passer sammen med det aller meste og til alle anledninger.

Du finner pastellene både på kjoler, jakker, bukser, topper og alt av tilbehør, så her kan du plukke ut fargene du liker best og inkludere de på den måten du føler deg mest komfortabel med.

For selv om pastellfarger i utgangspunktet er veldig søte farger, behøver du ikke legge om looken din om du helst liker å være rocka, sexy og med litt mer "edge".

Match med dette

Her handler det først og fremst om hvordan du kombinerer antrekket ditt.
 • Ta for eksempel på deg et svart skinnskjørt sammen med en pastelltopp.
 • Et par røffe boots til den søte sommerkjolen.
 • En mørk skinnjakke sammen med den rosa buksen din.
 • Alt blir sexy med høye hæler til.
 • Mangfold

  Er du imidlertid på jakt etter skikkelig knallfarger, har du kanskje merket at butikkene allerede nå bugner over av farger på alle plagg? Dette er fordi at fargesterke plagg er det hotteste du kan gå med fremover.

  Vi har tidligere nevnt de viktigste fargene fremover blant annet er knalloransje, rødt, blått, rosa, korall og turkis. I tillegg vil du se flust av grafiske mønstre, blomster, striper, orientalske mønstre og ruter på plaggene.

  Mønstre kan du kombinere på alle måter for å skape kontraster i looken din. Faktisk er "mismatching" supertrendy for øyeblikket, så går du for en rutete skjorte er det ingenting i veien for å velge et blomsterskjørt eller bukser med striper til ruteskjorten.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning