Endrer stilen umiddelbart

10 detaljer som gir deg en ny look.

Publisert Oppdatert
Hvis du ønsker å variere stilen din hver dag, behøver du absolutt ikke ha klesskapet fullt av plagg som gjør deg ny fra topp til tå.

Du gjør lurere i å investere i detaljene som trekker opp antrekket flere hakk.

Her får du våre tips.

Silkeskjerf

Skaff deg et lett skjerf med fargenyanser som går godt til din hud og din øyenfarge. Tenk komplimentærfarger, for eksempel om du har blå øyne ser det fantastisk ut med jordfarger mot ansiktet ditt, eller om du har brune øyne fungerer det godt med grønne toner.

Les også: Fra jobb til fest

Les også: Basisgarderboen for høsten

Les også: Lek med tilbehøretSilkeskjerfet finner du i mange lengder, det kan knyttes i en sofistikert sløyfe til dressen din, eller surres rundt halsen sammen med en cardigan.

Trenchcoaten

Enhver kvinne bør ha en trenchcoat hengende i skapet sitt. Den kan du bruke år etter år så lenge fargen er tidløs, for eksempel i sort, grått, kamel eller brunt. Trenchen går supergodt sammen med alt, enten du bruker skjørt, dressbukse, jeans eller kjole.

Du ser umiddelbart mer classy og stilren ut. Finn din favorittfarge og velg en mellomtykk variant som du kan bruke både på våren og høsten.

En statementveske

Tilbehøret har mye å si dersom du ikke har anledning til å oppgradere garderoben så ofte. Da kan du for eksempel gå til innkjøp av en statementveske som løfter et enkelt antrekk til et helt nytt nivå. Legg da vekt på detaljene som du liker, tenk tekstur, mønster og farge, men også hvilke plagg du har som vesken kan passe sammen med.

Ønsker du deg en tidløs veske, sjekk disse tipsene.

Et stort og chunky smykke

Du trenger ikke et fullt smykkeskrin så lenge du har to-tre store og chunky smykker du kan dresse opp antrekket med. Du kan gå med den enkleste blusen og skjorten og kombinere det med et stort smykke som virkelig fanger oppmerksomheten.

Dette er også noe av det mest trendy du kan bære denne sesongen og blir også ekstra viktig når festsesongen starter om et par måneder.

Sigarettbuksen i stoff

Elsker du de smale sigarettjeansene men har lyst å kle deg litt mer klassisk og damete? Da skal du gå for sigarettbuksen i stoff. Du finner både i chinosvarianten og som dressbukse.

Velg med eller uten press, og sats på en tidløs brun, beige, grå eller sort farge, eller velg blant trendfargene i høst; rødt, lilla eller blått.

Platåpumps

Sorte og tidløse pumps har du helt sikkert stående i skapet ditt, og de funker i de aller fleste settinger. Men om du vil skape et litt mer spennende antrekk, gå for noen platåpumps i lilla, blått eller gult!

De ser rå ut sammen med et helsort antrekk og skaper en perfekt og spennende kontrast mot det enkle.

Figursydd sort blazer

Du bør ha en blazer som sitter som et skudd på overkroppen din. Denne kan du trekke frem i enhver sammenheng,og du kan kombinere den med jeans, skjørt, chinos, kjoler - hva som helst. Den løfter antrekket ditt på en-to-tre og gir deg en supersofistikert look.

En knæsj neglelakk

Neglelakktrenden er absolutt ikke over. Har du ikke råd til å kjøpe noe nytt fra topp til tå, skaff deg en metallisk- eller knallfarget neglelakk. Så enkelt, så elegant.

Et stort belte i livet

Med én gang du får markert livet vil antrekket se mer feminint, stilrent og sofistikert ut. En ypperlig måte å variere stilen i hverdagen din på.

En feminin silketopp

Hvis du finner den toppen som passer figuren din, hud- og hårfarge, kan du virkelig, på lik linje med blazeren, kombinere den med absolutt alt. Let etter feminine detaljer som en sløyfe i halsen, blonder eller rysjer, og du kan bruke den både på jobb og på fest.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning