Dette gir et nydelig blikk

Bryt opp nudelooken med denne knallfargede eyelineren!

Publisert Oppdatert
Ved siden av den supertrendy nudelooken på øyenskygger, foundation og lepper, er det én ting som er i fokus denne våren - knallfargede eyelinere!

Knæsjende motsetning

Chanel har åpnet opp for jadefargede negler og denne trenden fortsetter som en viktig detalj også rundt øynene. Det er spesielt kalde blå-og grønnfarger som gjelder, dette er også farger som passer de fleste øyefarger, enten som komplimentærfarger eller for å understreke din egne blåfarge på øynene.

Les også: Lakken som tilbehør

Les også: Få sexy kysselepperPå utallige catwalkshows ser vi nå at modellene smykkes med mindre og færre accessories, men pyntes med disse tydelige eyelinerne. Og det er ingen grunn til å ikke til å ta catwalktrenden ut på gaten, både til hverdags og fest!

Linerøyne

Slik gjør du:
  • Du kan enten velge å sminke øynene dine med en knallfarget øyenskygge først, og deretter påføre lineren både på våtkanten og under de nederste vippene, eller velge å holde øynene naturlige med eyelineren som eneste effekt.
  • Bruk en blå, grønn eller turkis myk eyeliner som det er lett å jobbe med. Du trekker streken fra innerhjørnet under vippene og helt ut til ytterhjørnet av øyet.
  • Legg deretter streken på våtkanten for ekstra sterk effekt.
  • Gjør streken under nedre vipper myk ved å bruke en rund kost for å duse ut, og dermed få looken mer stilfull.

Les også: Variere hverdagssminken

Les også: Ekspertens sminketips

Les også: Tropisk sminke

  • Sammen med den turkise eyelineren, kan du bruke en mindre skrikende farge til resten av ansiktet. For eksempel et mykt solpudder i kinnene, eller bare en dus og lyserosa rouge, gjerne peachfarget om det passer deg bedre.
  • Legg en naturlig rosa eller nudefarget leppestift på leppene til slutt.
bl-liner2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning