Tropisk sminke

Møt våren med friske farger rundt øynene!

Publisert Oppdatert
Det er rosa og andre søte pastellfarger, samt mange forskjellige grader av beige og nude som preger våren og sommerens sminketrender. Men, du har samtidig lov å friske opp stilen din med knallfarget øyenskygge som fremhever både hudtone, øyenfarge og skiller deg ut fra mengden.

Korall og middelhav

Flere designere har under de siste visningene valgt tropiske sminketemaer for sine catwalkmodeller. Og det er liten tvil; skal du velge en knallfarget øyenskygge, er det grønt som bør være førstevalget i 2010.

Les også: Eyeliner-øyne

Les også: Skjønnhetstips fra eksperten

  • La deg inspirere av tropiske stormer, middelhavet, koraller og havfruer og sett i gang og prøv!
  • Knallfargede skygger, enten matte eller skimrende, ser utrolig bra ut sammen med sort. Kombiner derfor gjerne knallfargen med en myk, svart eyeliner og kraftig svart maskara for ekstra effekt.
  • Etter at du har påført øyenkrem og primer, legg et tykt lag med grønn skygge på øyelokket. Start med ytterhjørnet og klapp på skyggen med en flat påføringskost.

Les også: Ungt sminket

Les også: Ekspertens sminketips

Les også: Vakker i rosa

  • Jobb deg over hele lokket og opp i globallinjen. Deretter skal du duse ut alle kanter med en rundt dusekost.
  • For ekstra effekt, kan du legge en lys skimmergullskygge i de innerste hjørnene. Det åpner blikket og gir en ekstra glamorøs look. Litt turkisfarge helt ytterst er prikken over i-en.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen