Dette fornyer antrekket ditt

10 deler som endrer looken din totalt.

Publisert Oppdatert
Du trenger bare ett element per antrekk for at du skal se helt ny ut! Derfor behøver det ikke å bli dyrt hvis du ønsker å freshe opp stilen.

Her er våre forslag.

"It" vesken

Kanskje du drømmer om den perfekte vesken som koster litt for mye? Da bør du spørre deg selv; vil du bruke litt mer penger på en veske du kan bruke hele året eller litt mindre penger på en veske som varer i én sesong?

Les også: Ja vi elsker glitter og glam!

Les også: Fargeglad strømpetrend

Les også: En bluse - fem stilerDu finner nok ut av det!

Stort smykke

Det er en av de hotteste trendene denne sesongen, halssmykkene skal være store, chunky og virkelig vises!

Finner du riktig farge og stil til deg selv, vil dette være et element som fornyer hele antrekket ditt og gjør en kjedelig topp om til en glamorøs topp.

Platformpumps

Den klassiske stilletthælen er alltid i trendbildet, men vil du løfte stilen litt ekstra skal du satse på platformpumps.

Fordelen er også at de er litt bedre å gå i siden det ikke blir så stor høydeforskjell på hæl-og tåhøyde.

Kåpen

Det er litt som med jeans; vi leter alltid etter den perfekte kåpen for sesongen. Finner du den, kan du virkelig kombinere den med absolutt alt!

Tenk på hvilken stil du er ute etter; den superfeminine med innsvingt liv og bredere skjørt, den rette og androgyne frakken eller den rocka med strassdetaljer?

Dressbuksen

Enhver kvinne bør ha minst én dressbukse i klesskapet sitt. Du trenger absolutt ikke gå i en vanlig svart eller grå bukse, selv om dette alltid er tidløse klassikere.

Nå finner du dressbukser i forskjellige lenger, vidder og farger, sats på en mørk burgunderfarget eller brun i ankellengde om du vil være trendy.

Silkeskjerfet

Silkeskjerfet spriter opp alle antrekk. Synes du toppen din ser ekstra kjedelig ut en dag? Da knytter du et silkeskjerf rundt halsen. Stilig, enkelt og effektivt!

Blazeren

Som med dressbuksen bør du også ha en blazer hengende i klesskapet ditt. Dette er jakken du kan bruke hele året, som en jakke alene eller som et fresht og preppy tilbehør til kjolen, skjørtet, tightsen eller jeansen.

Det gjør ethvert antrekk ti ganger mer classy!

Perfekt neglelakk

Neglelakken er virkelig blitt det nye smykket. Finner du fargen du elsker, har du lov å bruke den til hva som helst. Det gjør ingenting om du velger en knæsjgrønn farge til et nøytralt eller fargesprakende antrekk.

Denne detaljen gir deg faktisk en helt ny look.

Skinnbeltet

Har du en vid kjole, et enkelt skjørt, en nøytral jeans eller en jumpsuit som trenger en ekstra oppfriskning? Det eneste du behøver å gjøre da, er å feste et chunky skinnbelte i livet.

Vips! Så har du et nytt antrekk.

En feminin topp

Sats på blonder, rysjer, plisseringer og søte knapper på blusen din. Har du en feminin topp i en nøytral farge, har du faktisk investert i en topp du kan bruke til absolutt alt.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning