Fargeglad strømpetrend

Nå gir strømpebuksene nytt liv til gamle plagg. Finn ut hvilke som også gjør bena dine slankere!

Fargeglad strømpetrend
Fargeglad strømpetrend
Publisert Oppdatert
Er du lei av alt du har i skapet, men har ikke råd til å kjøpe deg et nytt antrekk akkurat nå? Velg deg ut en trendy strømpebukse med farge eller mønster og den gamle kjolen din vil bli som ny!

- En strømpebukse er en billig måte å skape et helt nytt antrekk på. Fargerike og mønstrede strømpebukser i sesongens mest trendy farger kan gjøre et helt antrekk, sier produktansvarlig for strømpebukser hos Pierre Robert, Christina Placht.

- Vær mer vågal

Strømpetips

  • Strømpebukser og sko i samme farge forlenger beina.

  • Strømpebukser med hold-in-effekt er også en sikker vinner til fest. Den holder inne mage, rumpe og lår og gir deg en slankere figur. Har du lyst på farget strømpebukse, men føler du trenger hold-in-effekt? En hold-in strømpebukse kan også brukes under en annen strømpebukse hvis man ønsker andre farger enn sort og hudfarget.

  • Mange velger for liten størrelse i strømpebukse. Det er bedre å gå opp en størrelse enn at den blir for trang.

De aller fleste har lett for å ty til sorte eller grå strømpebukser. Men tør du å velge noe annet, kan det hende du blir positivt overrasket. Det er ikke så mye som skal til.

- Hvis man ikke ønsker å ta fargetrenden helt ut kan man for eksempel velge vinrødt, en av høstens absolutte trendfarger, som er ganske mørk i fargen, men samtidig vil gi liv til et grått eller svart antrekk, anbefaler Placht.

Med en mørk årstid i vente er det kanskje ikke så dumt å sprite opp hverdagen med litt farger.

- Vi trenger virkelig friske farger for å live opp litt. Vær litt vågal og gled deg selv og andre med friske farger på bena, oppfordrer Placht.

Trendfargene

Det er mye å velge mellom i sesongens strømpebuksehyller, og som i trendbildet ellers er det høstfargene som dominerer.

- Trendene viser farger som oker, oransje, rødt, aubergine og vinrødt i høst, og det ser vi også på catwalken til de store designerne, forteller Placht.

I tillegg til de varme naturfargene er også en lysere variant godt representert.

- Offwhite er også hot i høst. Bruk den i kontrast til sort, for eksempel i en kul tomboy-look med sort dressjakke og cityshorts eller til et mykere ton-i-ton-antrekk med en stor, lang strikkegenser og lyse boots, anbefaler Placht.

Festlig stas

Vi nordmenn er glade i å bruke et sort antrekk til fest, og vi velger oss som oftest sort eller hudfargede strømpebukser til antrekket. Prøv noe annet denne sesongen. Det trenger ikke å være så vågalt.

- Ved å bruke en tynn strømpebukse med mønster til en sort kjole vil du få et spennende antrekk uten at det blir for mye. Bruk diskret mønster som prikker og blonder, eller for en enda mer nøytral look; kun en strek bak på hvert ben. Det vil også gi deg slankere ben, sier Placht.

Den metalliske trenden er også viktig denne sesongen, og til fest kan en strømpebukse med metallisk effekt være det som skal til for å gi antrekket det lille ekstra.

- I høst er det tid for å glitre, både til hverdag og fest. En strømpebukse kan bidra til denne looken. Bruk for eksempel den lille sorte til julebordet og kombiner den med strømpebukser med skimmer for å gi antrekket mer edge, anbefaler Placht.ekstra111

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning