Lett og godt!

Det lanseres stadig enklere metoder for å spise sunn mat.

Publisert Oppdatert
Sunne mellommåltider er ikke alltid enkelt når du har knapt med tid. Ofte blir det en sjokolade eller et bakerverk på veien. Nå er imidlertid tre sunne og spiseklare mellommåltider klare for markedet.

Sunn snacks

Mange savner lettvinte løsninger på sunne mellommåltider som man kan spise mens man er på farten. Det er ikke alltid frukt frister rett fra kurven, og sjokolade demper ikke sulten på en særlig positiv måte.

Derfor er alternativer som sunne mellommåltider med frukt eller grønt sammen med dip en flott avveksling i hverdagen. Både matbutikker, kiosker, bensinstasjoner og kantiner fokuserer mer og mer på sunn snacks.

- Vi ser at nordmenn stadig vil ha mer ferdig, ferskt og sunt, men mangler sunne alternativer til raske karbohydrater som sjokolade og bakervarer, sier senior produktutvikler Anne Person i BAMA.

Deilig dip

Selskapet har selv nettopp lansert lettvinte Dip-produkter som skal være ferske og spiseklare og som kan være et næringsrikt mellommåltid eller snacks i helgen. De tre dip-variantene er minigulrøtter med dip av holidaykesam, eplebåter med vaniljekesamdip og eplebåter med bringebærdip.

BAMA har også jobbet med å gjøre salater enklere å spise. Lettvint komplette salatmåltider, som allerede er etablert på markedet, ble nylig relansert i nydesignede og mer spisevennlige forpakninger med gafler og dressingposer.

- Vi har arbeidet mye med å bevare ferskheten og salatens sprøhet i Lettvint-salatene. Ferdigkuttet salat og ingredienser som kylling, ost og skinke er plassert i ulike kamre for best holdbarhet, forteller senior produktutvikler Anne Person i BAMA. - Vi har også lansert en ny Cæsarsalat, i tillegg til varianter med kylling og meksikansk smak.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning