Dagens rett: Suppelapskaus
Suppelapskaus er mat for små og store mager. Poteter, kjøtt og grønnsaker i en blanding - lett å lage, lett å spise!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
600 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 båt hvitløk
2 ss olivenolje til steking
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 pk. frossen lapskausblanding
2 ts provencekrydder
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Fremgangsmåte:
1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.
2. Tilsett buljong, og la det koke opp.
3. Ha i grønnsakene, kjøttet og krydderet og la det trekke 4-5 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.
Serveres med flatbrød eller brød.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.