Sexy i ventetiden

Gi selvtilliten et kick med lekkert og feminint undertøy.

Publisert Oppdatert
Er du gravid eller ammende og syns det er vanskelig å finne behagelig undertøy som ikke ser ut som gamle bomullskluter? Det er slett ikke umulig. Du må bare vite hvor du skal lete.

Vakre former

I de vanlige klesbutikkene er det lite utvalg når det kommer til undertøy for gravide og ammende. Designet er kjedelig og materialet er som oftest bomull, som fort blir pløsete og stygt i fasongen.

Les også: Gravidmote til fest

Les også: Vær en motemamma

Les også: Gravid på reisefotMen selv om du er gravid eller ammer, er det ingen grunn til å tillate dårlig undertøy å ødelegge selvfølelsen din. Tvert i mot. Det er jo nå du har de flotteste formene! Gi deg selv en selvtillits-boost og en velfortjent følelse av velvære ved å unne deg lekkert og feminint undertøy. Det er nemlig mye å velge i.

Netthandel

For å finne de beste godsakene bør du ty til netthandel. Velg om du vil handle i norske nettbutikker eller om du vil kjøpe undertøyet rett fra merkets egen nettbutikk. MammaTrend og Underverker er norske nettbutikker som tilbyr mye fint undertøy, men utvalget er allikevel større hvis du sikter deg mot utlandet og leverandørenes egne nettbutikker.

Ønsker du deg noe lekkert og feminint er HOTmilk et veldig godt alternativ. Dette undertøysmerket har spesialisert seg på design for gravide og ammende. Her får du undertøy som er sexy og feminint i mange lekre design.

Cake Lingerie er den andre sterke konkurrenten i dette segmentet. Også her handler det om sexy og elegant design. Undertøyet er forførende og sensuelt, og retter seg mot gravide og ammende som ønsker å føle seg like sexy nå som ellers.

Begge disse merkene har egne nettbutikker, og det kan nok være litt å spare her, sammenlignet med de norske nettbutikkene. Men husk at du må legge til både frakt og toll på det som sendes til deg. Utvalget er uansett upåklagelig, og du kommer garantert til å finne noe som faller i smak.

Finn riktig størrelse

Bestiller du på nettet er det lurt å gjøre god research når det kommer til størrelser. De utenlandske nettbutikkene har størrelsesguider som hjelper deg å finne riktig størrelse og type undertøy som passer deg. Benytt deg av disse.

Det finnes også verktøy på nettet som hjelper deg å konvertere utenlandske størrelser til norske, slik at du kan være sikker på at du bestiller riktig. På nettsiden International Bra Size Converter kan du sammenligne undertøystørrelser fra hele verden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning