Overrask venninnen din

Her er tipsene til den perfekte venninnegaven!

Publisert Oppdatert
Det finnes mange gode anledninger til å gi venninnen din en gave. Når hun endelig har fått drømmejobben, blitt gravid, skal feire bursdag eller inviterer deg til et av sine fantastiske middagsselskaper.

Les også: Kjedelig hverdag?

Les også: Gaven som passer til ALLE!

Les også: Venninnegaver under 200,-


Og det er kanskje mer kjærkomment med en overraskelse utenom jul og bursdag; en oppmerksomhet når hun minst forventer det.

Her er noen forslag til den perfekte venninnegaven:

Overraskelsesboks
Fyll den med ting du vet hun vil like; interiørblad, flax-lodd, sjokolade, små bøker, dvd-filmer, duftlys, kinobilletter, øredobber, smykker, bøker og så videre.

Den spiselige
Fyll et tomt syltetøyglass med hjemmelagd konfekt, kjeks eller marengs. Du kan også fylle et glass med de tørre ingrediensene til cookies. Fyll i ingrediensene lagvis, så ser det lekkert ut. Fest fast et tøystykke på lokket med en sløyfe.

Eventuelt bak med et brett med muffins, brød, kaker eller kjeks neste gang du kommer på besøk.

Den underholdende
Lag et fint kort og legg ved en billett til museet, kinoen, teateret, eller en konsert.

En spa-opplevelse
Kjøp et gavekort på valgfri massasje hos en massør eller på spa.

Den billigere, og kanskje likeså koselige varianten, er å lage et hjemmespa. Lag egne hårmasker, ansiktsmasker og gjør pedikyr og manikyr. Føy til et glass kaldt hvitvin og behagelig musikk, så har dere den perfekte venninnekveld.

Lag en overraskelsesfest
Det trenger ikke å være større enn å samle hele gjengen på et langbord på en restaurant, for å feire hennes nye jobb, eller at hun endelig har funnet drømmeleiligheten.

Noe hun har ønsket seg
Du vet hun har veldig lyst på et nytt ullpledd, et antikt speil, en svær palme eller en delikat lysekrone, uten å ha tatt seg råd. Hvis du synes det blir dyrt å kjøpe alene, kan du spleise med flere.

En tur
Har dere snakket lenge som shopping og sjampanje i Paris? Gjør det! Kjøp billige flybilletter på nettet, og overrask henne med dem neste gang dere er på kafé sammen. Sørg bare for at hun har mulighet til å ta fri på det aktuelle tidspunkt, og at billettene kan avbestilles eller flyttes på om det ikke passer.

En bok
Kjøp en bok om noe du vet hun er opptatt av for øyeblikket; en graviditetsbok, reisehåndbok, kokebok eller hobbybok. Det viser at du følger med på, og støtter det hun interesserer seg for. gave_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen