Gravid og trendy

Slik blir du kul og komfortabel i høstens trendplagg.

Publisert Oppdatert
Å være gravid er ingen grunn til å la være å pynte seg. Høstens mote er faktisk som skreddersydd for den gravide kvinnen. Det gjelder bare å velge de riktige kombinasjonene for å få en lekker, trendy og komfortabel stil.

Les også: Sexy i ventetiden

Les også: Sjeldne babynavn

Les også: Gravidmote til fest


Mange muligheter

Som gravid er det fort gjort å tenke at man har et mye mindre utvalg når det gjelder klær i butikkene. Men egentlig kan du fortsette å handle akkurat som før.

Løstsittende overdeler er nemlig stort denne høsten, og perfekt for de med voksende mager. Leggings og skjørt med strikk i livet åpner mange muligheter, slik at man slipper å ty til gravidbuksene i alle sammenhenger. Disse plaggene vil også være like aktuelle for deg å bruke etter graviditeten. Dermed slipper du å bekymre deg for at du bruker penger på klær du bare skal bruke i noen få måneder.

Ponchomage

Med slengbukser og en poncho vil du slå spikeren på hodet motemessig denne høsten. Ponchoen gir deg god plass til magen og kan varieres i det uendelige.

Bruk den både til lange og korte skjørt, jeans, chinos eller enkle, skinny bukser. Det kryr også av røffe boots og støvletter som passer perfekt til denne stilen, både flate, med grov, tykk hæl eller med kilehæl. Alle komfortable for en gravid kropp.

Skjørt for alle

Med butikkene fulle av skjørt med strikk i livet har du mange muligheter når det gjelder festantrekket. Kombiner et kort, trangt skjørt med tette strømpebukser og en vid overdel. Gå for en strikkegenser i kort, vid modell med en lang singlet under, eller en løstsittende bluse eller skjorte.

Med et enkelt utgangspunkt pynter du raskt opp antrekket med smykker og sjal. Lekre og nette ankelstøvletter eller feminine sko med kilehæl er både komfortabelt og stilig til et pyntet antrekk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning