Godishandling på nett

Kjøp helgekosen på nett. Her er noen forslag!

Publisert Oppdatert
Har du av ulike årsaker gått lei av å tråle butikkhyllene på jakt etter helgens godsaker, kan du ha større utbytte av å lete deg frem på nett. Her får du nemlig kjøpt is, sjokolade, potetgull og andre godsaker til en billig penge, levert på døren eller nærmeste postkontor!

Les også: Bløthjerta sjokolade

Les også: Slik handler du på nett

Les også: Titt på nett


Sjekk ut disse tipsene:

Isbilen
Glad i is, og liker å ha et uvalg liggende i fryseren? Ta en titt på utvalget til Den norske isbilen. Tilbyr ikke bestilling på nett, men har sms-tjeneste slik at du får beskjed om når de er i ditt nærmiljø.

Kaffe og sjokolade
Velg og vrak blant utallige sjokolader i nettbutikken til Tea and Coffe Shop i Kristiansand.

Allsidig utvalg
Om du er skikkelig lysten på all slags type snop, bør du ta en titt på Goodcandys hjemmesider. Tips: Sjekk også ut tilbudstorget!

Kvalitetssjokolade
Er du mer hekta på belgisk konfekt og kvalitetssjokolade? Da er kanskje Konfektgalleriet verdt å sjekke ut! Disse tilbyr også sukkerfri konfekt.

Gi en gave
Ønsker du å dele på sjokoladegleden med en venn, eller gi en spesiell påskegave? Sjokoladeslottet sender sjokoladen i en eske med et dikt, en liten historie eller et eventyr.

Sunnere alternativ
Finnes det egentlig en sunn og god sjokolade? Nettstedet Sjokosjokk.no lokker i alle fall med sjokolade som inneholder det kroppen trenger av antioksidanter, og skal i tillegg være naturlig fremstilt og ikke inneholde kunstige tilsetningsstoffer eller sukker. Kanskje verdt å teste ut?

Helsekost
Du finner økologisk og glutenfri snacks hos Helse og kost.no.

Hjemmelaget
Konfekt, drops, søtsaker og hjemmelaget lakris finner du hos Smak og behag.no.

Erotisk vri
Eller hva med litt erotisk sjokolade? Hos Lofoten Sjokolade finner du er spennende utvalg konfekt, diverse søtsaker og erotisk sjokolade.

Belgiske godbiter
Eksklusiv belgisk sjokolade - fra Canada, får du hos Lovechoc.com.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning