Gå ned med frossenmat!

Frys maten i porsjonspakninger og gå ned i vekt!

Publisert Oppdatert
Et av de største problemene med å ha et sunt kosthold er at man gjerne er så sulten når man kommer hjem fra jobb at man velger kjappe og usunne løsninger. Mat du henter fra fryseren er en glimrende måte å få middagen raskt på bordet, samtidig som du enkelt kontrollerer posjonsstørrelsene.

Pizza ikke ulovlig

Ingenting smaker så godt som en deilig pizza når man er sulten. Selv om pizza ikke kan regnes som en sunn middag er de fleste kostholdseksperter enige i at det er dumt å forby mat, det beste er å tillate alt, men i begrensede mengder. Med andre ord; har du lyst på pizza; kjøp en minipizza, eller lag en selv i passende størrelse, med mager ost og rent kjøtt.

Hjemmelaget hver dag

Hvorfor ikke lage tre-fire store middager på en gang, og deretter dele de opp i små porsjonsstørrelser? Legg middagen i plastbeholdere med lokk og stable dem i fryseren, så kan du nyte hjemmelaget og sunn middag hver dag.

Sjekk hvor mye kalorier en hel stor middag inneholder, og del porsjonene inn slik at de inneholder cirka 400 kalorier per porsjon.

Kos deg med is

Hvis du absolutt ikke klarer å styre søtsuget skal du vite at det er bedre å spise is enn å hive innpå sjokolade og potetgull.

For 100 kalorier kan du kose deg med en deilig vaniljekule, men det finnes også sukkerfri saftis som ikke gir deg mer enn tredjedel av dette - per ispinne!

Kilde: Yourtotalhealth.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning