Derfor elsker vi høsten

Se alt du har å glede deg til!

Derfor elsker vi høsten
Derfor elsker vi høsten
Publisert Oppdatert
Det er kaldere og gråere og mørket har begynt å gjøre det mye vanskeligere å stå opp om morgenen. Det regner og blåser og det er umulig å spå hvordan været kommer til å utvikle seg utover dagen. Høsten er her for fullt! Så hvorfor er vi så glade og fornøyde? Jo, for vi elsker det!

Her ser du hvorfor:

1. Peiskos

Hva er vel herligere enn å nyte en god bok sammen med en kopp varm kakao foran peisen? Sett deg ned, hør på veden knitre og kos deg med en av høstens krimnyheter!

2. Hjemmespaet

Tenn et duftlys, fyll opp badekaret og finn fram de beste kroppsproduktene dine! Mørke kvelder er perfekt følge til herlig hjemmeluksus. Kjenn på stillheten og la skuldrene senke seg. Påfør en deilig ansiktsmaske, smør deg inn med din favorittlotion og nyt følelsen av en ren, rolig og nyladet kropp.

Les også: Fiolette favoritter

Les også: Den perfekte hårfargen

Les også: Fjong i forkle


3. Skotøyet

Endelig kan vi ta fram støvlene våre! Bort med sandaler og ballerinas, nå vil vi ha høye grove hæler og herlig, mykt skinn! Butikkene bugner av høstnytt og lommeboken åpner seg stadig på magisk vis. Vi får aldri nok av lekre ankelboots!

4. Storbyferien med kjæresten

Ingen høst uten en reise! Eller, det burde i hvert fall vært sånn. Om høsten er mange storbyer på sitt vakreste. Ta med deg kjæresten på en romantisk weekend og nyt høstens vakre farger, sjarmerende storbystemning og ikke minst, hverandre.

5. Været

Ja, du leste riktig. Vi elsker høstværet! Skru av tv 'en og lytt på regnet som trommer mot taket, eller kle på deg regntøyet og kom deg ut! Nyt følelsen av klar og ren luft i lungene og vakre høstfarger. Bonusen er de friske, herlige rosene du har i kinnene når du kommer hjem igjen.

6. Venninnekveldene

Om sommeren er programmet tett for de fleste. Da kan det være vanskelig å samle venninnene mellom familieferier, sydenturer og jobbing. Men nå er hverdagen tilbake for fullt. Det betyr at vi igjen kan fylle opp kalenderen vår med venninnekvelder! Spis god mat, kos dere med rødvin og slipp løs skravlen!

7. Frisørturen

Klipp av de strandslitte tuppene og frisk opp den blekede fargen. Nå er årets mest tilfredsstillende frisørtur på trappene. Ansiktsfargen får seg plutselig et kraftig løft når farge og form friskes opp. Unn deg selv en deilig hårkur i salongen og pass på å få med deg noen gode produkter hjem. Da varer følelsen av nyklippet hår mye lenger.

8. Den gode filmen

Med dårlig vær kommer også gleden med å være inne. Dropp kinoturen og bli hjemme i sofakroken i stedet. Rigg deg til med pledd, godis og gjerne en armkrok og kast deg over en ny, spennende film, eller ta fram en god gammel favoritt.

9. Fargene

Ingen årstid har så vakre farger som høsten! Utallige nyanser av gult, oransje og grønt blander seg vakkert i naturen, og ikke minst med sesongens nye høstkolleksjoner! Denne sesongen er det nyanser av lilla, rødt, blått, sennep, brunt og sort som får mest boltreplass i butikkhyllene. Helt greit, syns vi!

10. Smakene

Nå er vi lei av salater, spekemat og grill. Vi vil ha varm mat i gryter og former. Let deg fram til herlige oppskrifter og be inn gode venner til en ekte høstgryte i følge med en kraftig rødvin. Nå skal smaksløkene endelig få boltre seg igjen. Goodbye bikiniangst! Sees neste år!

ekstra

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning