Helgetur med jentene

Ta en høsttur med venninnene!

Helgetur med jentene
Helgetur med jentene
Publisert Oppdatert
Snart er bakken dekket av høstens løvblad, og hva er da bedre enn å dra på ferie med venninner?

Det blir mørkere, kaldere og de fleste innstiller seg på hverdagen. Selv om hverdagens plikter kaller, er det fullt mulig å dra på tur en langhelg for å utforske verden.

Nice og Barcelona

Sophie Frisholm, PR - manager hos Ving Norge AS, forteller at høsten absolutt er en bra tid å reise på tur med venninner.

Les også: Hit reiser du med venninnene

Les også: Riktig reisetilbehør

Les også: Pakk praktisk- De som reiser på høsten vil gjerne ha shopping og sol, da man ofte ønsker å forlenge sommeren med et varmt storbybesøk i syd. På topplisten med shopping og strand ligger Barcelona og Nice. Hit kan du reise til og med september og få temperaturer opp i 25 grader, sier hun.

Shopping og lunsj

Videre nevner Frisholm at både London, Roma og Paris er flotte storbyer som nordmenn er glade i.

- Disse byene passer utmerket for venninneturer med gatekafeer, spennende restauranter, shoppinggater og livlige barstrøk. Hvis man har vært i de kjente storbyene , kan man velge noen litt mindre besøkte alternativer som for eksempel Praha, Budapest eller Riga.

PR - manageren mener at disse byene har mye spennende å tilby, og man kan shoppe og spise for en billigere penge enn man kanskje finner i de mest populære storbyene.

reise220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning