Hit reiser du med venninnene

5 storbyfavoritter for venninnegjengen.

Hit reiser du med venninnene
Hit reiser du med venninnene
Publisert Oppdatert
Det er hyggelig å reise med kjæresten, men det er når du drar med venninnene at du virkelig kan gjøre det du har lyst til! Ved hjelp av tips fra Sophie Frisholm hos reisearrangøren Ving, har vi funnet fram til de storbyene hvor venninnegjengen er garantert en fantastisk tur. Les om våre 5 storbyfavoritter, la deg inspirere, og begynn planleggingen av neste venninnetur nå!

Eksklusiv sjarm i Paris

Denne byen har den perfekte kombinasjon av eksklusiv eleganse og bohemsk sjarm. Ulike bydeler byr på ulik stemning, og god shopping finnes over alt. Byen kalles ikke "verdens shoppinghovedstad" uten grunn. Enten man ønsker å unne seg luksuriøse designerplagg eller om man leter etter lekre vintage-kupp, har man alle muligheter i Paris. Når sulten kommer, kan dere ta med dere brød, ost og vin og spise lunsj på gresset ved Eiffeltårnet. Ønsker dere litt kultur på turen er det nok å ta av - reis et lite stykke ut av byen med tog for å se det vakre slottet, Versailles, besøk det verdensberømte museet Louvre, eller gå innom noen av byens mange fantastiske, vakre kirker, som Notre Dame og Sacré-Coeur. Blir dere slitne i bena, og været er bra, kan dere hoppe på en kanalbåt og se byen fra vannet.

Luksus i Nice

Er dere en jentegjeng som liker litt luksus, er Nice stedet! Stæsj dere opp med en lekker bikini og glamorøst tilbehør, og legg dere på stranden og nyt utsikten av vakre mennesker og luksuriøse båter. Kanskje dere får øye på en kjendis også? Er dere mat- og vininteressert kan dere virkelig kose dere i denne byen. Her finner dere hyggelige og gode restauranter på rekke og rad langs strandpromenaden og i trange sidegater og smug. Ønsker dere å leie bil er det kort vei til St. Tropez og Cannes, og dagsturer hit er absolutt å anbefale. Ellers finnes det et stort antall vingårder i nærmeste omkrets. Turen hit går for jentegjenger som liker litt luksus, og som ønsker og utforske en spennende mat- og vinverden.

Mye av alt i Barcelona

Denne storbyen har alt. Strandliv, shopping og et fantastisk uteliv med mange flotte barer, restauranter og nattklubber. Er du i tillegg kunstinteressert er dette en av de desidert beste storbyene å reise til i sommerhalvåret. Dra til Park Güell og kos dere med piknik blant de fascinerende skulpturene. Blir dere slitne av byvandring og shopping er stranden rett rundt hjørnet. På kveldstid bør dere prøve tapas på en av byens mange tapasrestauranter, og nyte god, spansk vin. Husk også at Barcelona har et utmerket undergrunnsystem, som lett tar dere rundt til de ulike bydelene.

Shopping i New York

Lev og shop i ekte sex og singelliv-stil! Besøk de verdenskjente og eksklusive varehusene Bloomingdale's og Barneys eller reis til Soho-området for butikk til butikk-shopping med en god miks av luksus og budsjett. New York er også kjent for å ha noen av verdens beste vintage-butikker! Mye shopping krever mat i magen, og i New York får dere det aller meste. Her kan dere finne mat fra alle verdens hjørner, fra billig pizza til rådyr sushi. Som storbyer flest kan også New York by på et fantastisk uteliv - hva med noen drinker i nye stiletter på en av byens mange glamorøse nattklubber? Husk å få noen gode tips om utesteder før dere reiser. New York er stort!

Spa og velvære i Budapest

Står spa og velvære på ønskelisten er Budapest et perfekt valg for jenteturen. I tillegg til et stort utvalg av spasteder får dere også mye for pengene, og de gode prisene gjør at det er mulig for de aller fleste å ta inn på et luksuriøst spahotell. I tillegg bør dere nyte de historiske, varme badene, der dere får dere storslått arkitektur og velvære i ett, en fantastisk opplevelse. Ønsker dere å shoppe er Budapest ingen dårlig destinasjon. Vandrer dere gatelangs i sentrum finner dere alt fra billige markeder og rimelige kjedebutikker til dyre og eksklusive shoppingsentre. Med de lave prisene på mat og drikke kan dere også kose dere med gode middager, vin og drinker uten å tømme lommeboken. Hit reiser de ekte livsnyterne!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning