Hagebryllupet - intimt og romantisk

Bli inspirert av vår bildeserie!

Publisert Oppdatert
På sommeren er hager på sitt vakreste og kan være med på å lage en intim og romantisk ramme for bryllupet deres.

Det ligger i detaljene

For et gjennomført, romantisk hagebryllup er det viktig å tenke på detaljene. Ta med deg din hages blomsterfarger inn i bryllupstemaet, og gjerne også selve blomstene. Det finnes masse, nydelige hageblomster, og ekstra spesielt blir det hvis alle blomstene kan komme fra egen hage. Er ikke fingrene dine fullt så grønne kjøper du bare blomstene hos en blomsterforhandler, med utgangspunkt i hva som finnes i din hage. Kurv, sink og andre materialer vi ofte ser i hager er fint å bruke som detaljer i blomsterpotter eller andre dekorasjoner for å fullføre stilen.

Les også: Ny duft til bryllupsdagen

Les også: Hårfin til bryllupet

Les også: Legg brudesminken selv


Tenk litt praktisk

Et hagebryllup kan være noe av det mest romantiske som finnes, men det kan også føre med seg noen utfordringer. Skal vielsen holdes utendørs er det viktig å ha en plan B hvis det skulle begynne å regne. Skal man arrangere middagen i et telt er det lurt å ha et gulv for å sikre seg mot vått gress som etter hvert blir til søle. Ønsker du som brud å bruke høye hæler kan det være lurt å tenke gjennom hvordan du kommer deg til og fra teltet. For eksempel kan det være lurt å legge steinheller fra teltet og bort til viktige steder som toalett og parkeringsplass.

Når kvelden kommer

Får man ikke strålende sol og mange varmegrader på bryllupsdagen kan kvelden bli både mørk og kald. Ha derfor varmeovner klare som kan settes på ved behov, og lys som kan tennes når mørket kommer. Har man nok av dem, kan levende lys alene være både romantisk og stemningsskapende. Lykter i sink eller papir er nydelig, og passer veldig godt inn i et hagebryllup. Man kan også sikre seg med noe elektrisk belysning - det finnes mange flotte lysslynger som kan henges opp i teltet og også på trær i hagen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning