Brudekjoletrender

Alle bruder er vakrest når de er seg selv, men samtidig ser ut som en prinsesse. Valg av brudekjole er en viktig del av planleggingen, her får du tipsene til hva det er greit å huske på!

Publisert Oppdatert
Moderne bruder ønsker seg gjerne en ekte Vera Wang, men prislappen avskrekker de fleste. Allikevel går det an å finne en vakker og spesiell kjole som ikke koster for mye, og som er helt perfekt akkurat for deg!

Uten stropp

Stroppeløse kjoler fortsetter å være det absolutt mest populære blant årets bruder. De gir en aura av eleganse og stil, og de er flatterende for de fleste figurer. Noe annet som gjør de stroppeløse kjolene populære er at de ser bra ut med nærmest hvilken som helst frisyre og smykker, enten du vil gå for arvegods og klassisk håroppsats eller Hennes og Mauritz-diamanter og løst hår. Hvis du har lyst på en stroppeløs kjole, men syns skuldrene blir for bare, så finnes det massevis av fine boleroer, sjal og caper som blir en fin avslutning på drømmekjolen.

Som en havfrue

Havfruekjoler er på vei inn igjen, og er perfekt om du vil skille deg ut litt på bryllupsdagen. Vær forberedt på at en havfruekjole viser fram kurvene dine, enten du vil eller ikke. Men om du tør vil du se fantastisk sexy ut, og din kommende mann kommer garantert til å bli mo i knærne i det du går opp kirkegulvet! Jennifer Lopez, go home!

Perlebroderte stoffer

Broderte stoffer med perler og stener får deg til å føle deg glamorøs. Strass, naturperler og glassperler kan plasseres på de delene av kjolen du gjerne vil fremheve, og bidrar til en ekte Hollywoodfølelse over bryllupet.

Casual

Feminine og romantiske kjoler blir også mer og mer brukt av bruder verden over. Velg gjerne en i en annen farge enn hvitt, og hvis du vil ha din helt spesielle kjole kan du få en skredder til å sy den for deg. Ofte blir det faktisk billigere enn å kjøpe en ferdig kjole. Er du usikker på hva slags kjole du vil ha så finnes det mange flinke brudesalonger som kan hjelpe til.

Og til slutt: Husk å være deg selv oppi all tyllen og chiffonen! Selv om du vil se ut som en prinsesse så lønner det seg alltid å beholde litt av seg selv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning