SKRIVEKONKURRANSE «MATRO»

Og vinneren er...

Etter å ha dypdykket ned blant alle de strålende bidragene til skrivekonkurransen "Matro," har juryen funnet en verdig vinner.

VINNER: - Jeg så på det nærmest som omsorgssvikt å slenge en grandis i ovnen, er tittelen på vinnerbidraget til Jeanette Issa
VINNER: - Jeg så på det nærmest som omsorgssvikt å slenge en grandis i ovnen, er tittelen på vinnerbidraget til Jeanette Issa
Publisert Oppdatert

Dette er Matro

Mills startet Matro-initiativet våren 2015, for å sette kostholdshysteriet på dagsorden, og hjelpe folk ta tilbake et sunnere og mindre komplisert forhold til mat. Flere lever så sunt at det blir usunt, og for mange er måltidet mer preget av stress, usikkerhet og dårlig samvittighet enn selve maten og trivselen rundt bordet.

Matro handler om å senke skuldrene. All mat trenger ikke være lagd fra bunnen for å være både sunn og god.

Mat- og merkevarehuset Mills er et familieselskap på Grünerløkka i Oslo med røtter tilbake til 1885. Mills produserer matvarer under merkevarene Melange, Mills, Delikat, Soft Flora, Vita hjertego’ og Stryhns.

Les mer på mills.no/matro

I sommermånedene 2016 gikk Mills og deres initiativ "Matro" ut sammen med Kvinneguiden.no og ba dere der ute sende inn bidrag til vår skrivekonkurranse, og fortelle hva du legger i ordet "Matro".

Høyt nivå

I utgangspunktet hadde vi lagt opp til 10 finalister, men pågangen var så stor og nivået så høyt, at juryen fant ut at vi måtte øke antall finalister til 18 bidrag. Alle finalistene har blitt publisert her på Kvinneguiden i løpet av høsten, og var med i konkurransen om å vinne et gavekort på Ark til en verdi av 5000 kroner. 

Det har vært en deilig blanding av bidrag preget av både humor og alvor, og vi er evig takknemlig for at så mange ville dele sine tanker rundt det å ta matgleden tilbake.

Verdig vinner

Den heldige vinneren ble 32 år gamle Jeanette Issa, en tobarnsmor som er glad i trening, familie og har stor interessere for kosthold. Hun jobber i helsevesenet, og er glad i turer i naturen og aktiviteter med barna.

Hele vinnerbidraget kan du lese her:

Mer om "Matro"-initiativet og det morsomme "Matro"-spillet kan du lese her.

Juryen og Mills gratulerer så mye til Jeanette.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning