VITOMARIS

Påvirker huden innenfra

Hud og skjønnhet, omega 3 og antioksidanter

MERKET FORSKJELL: Gry Roald er en av dem som merket forskjell nesten umiddelbart etter at hun begynte å bruke omega 3 fra VitoMaris.
MERKET FORSKJELL: Gry Roald er en av dem som merket forskjell nesten umiddelbart etter at hun begynte å bruke omega 3 fra VitoMaris. Foto: FOTO: VitoMaris
Publisert Oppdatert

Sliter du med tørr hud, kan omega 3 være løsningen. Studier har vist at jevnlig inntak av omega 3-fettsyrer beskytter huden mot solbrenthet og tørr hud.

Bestill produktet her.

Forebyggende for huden

Flere studier har påvist at en økt mengde omega 3-fettsyrer i cellemembranene gjør at cellene får en mer smidig struktur. Dette fører igjen til at huden blir mykere og mer smidig, og holder bedre på fuktigheten. Gry Roald er en av dem som merket forskjell bare noen uker etter at hun begynte å bruke omega 3 fra VitoMaris.

- Etter at jeg begynte med VitoMaris merket jeg mindre tørr hud etter bare noen uker. Jeg er i en alder hvor det er viktig å ta ekstra vare på huden, og føler at VitoMaris har gjort en positiv forskjell, sier hun.

MYKERE HUD MED OMEGA 3: Flere studier har påvist at en økt mengde omega 3-fettsyrer i cellemembranene gjør at cellene får en mer smidig struktur. Dette fører igjen til at huden blir mykere og mer smidig, og holder bedre på fuktigheten.
MYKERE HUD MED OMEGA 3: Flere studier har påvist at en økt mengde omega 3-fettsyrer i cellemembranene gjør at cellene får en mer smidig struktur. Dette fører igjen til at huden blir mykere og mer smidig, og holder bedre på fuktigheten. Foto: FOTO: Istockphoto

Større overskudd

I mange år har hun brukt forskjellige omega 3-tilskudd, men det var ikke før en venninne anbefalte daglig bruk av VitoMaris at hun merket forskjell. Gry Roald er også opptatt av at både kropp og hjerne får i seg de viktigste næringsstoffene, og er ikke i tvil om at både konsentrasjonen og overskuddet har blitt bedre etter at hun begynte med VitoMaris.

- Dessuten føler jeg at forbrenningen har blitt bedre, smiler hun.

Omega 3-fettsyrer blir ikke produsert i kroppen og må inntas gjennom kosten. I en hektisk hverdag med både studier, jobb som instruktør på Elixia og småbarn, er det ikke alltid like enkelt å få den daglige dosen omega 3 fra fisk. Dette er en av grunnene til at Gry Roald bruker VitoMaris daglig.

LES OGSÅ: Slik øker omega 3 forbrenningen

Rik på essensielle fettsyrer og antioksidanter

Omega 3 inneholder blant annet fettsyrene EPA og DHA, som er viktige for kroppens funksjoner. Mens de aller fleste "tradisjonelle" omega 3-kildene på markedet har en lav andel DHA, så har VitoMaris en ekstra høy andel av denne viktige fettsyren. Nyere forskning viser blant annet at inntak av fettsyren DHA er essensielt for at hjerne og kropp skal fungere optimalt.

VitoMaris inneholder også vitamin D og antioksidantene A og E. Vitamin A og D bidrar til fornying av hudcellene. UV-stråler og mye sol kan føre til oksidative skader og knyttes til aldring av huden, og vitamin E beskytter mot dette. Dersom huden mangler de umettede fettsyrene som omega 3 tilfører, så kan dette føre til tørr hud.

Bestill produktet her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning