VITOMARIS

Omega 3 for den kresne

Ingen vil lukte gammel fisk, heller ikke de som spiser omega-3.

FORFERDELIG LUKT: Marine oljer som har harksnet både lukterog smaker forferdelig. Men med Vitomaris er dette problemet løst.
FORFERDELIG LUKT: Marine oljer som har harksnet både lukterog smaker forferdelig. Men med Vitomaris er dette problemet løst. Foto: FOTO: Istochphoto
Publisert Oppdatert

Bare tanken på vond smak og sure oppgulp får selv den mest ihuga omega 3-fanatikeren til å kvie seg for å innta den daglige dosen av de essensielle fettsyrene. Heldigvis kan man med enkle grep slippe den vonde lukten. Det gjelder å bruke riktig produkt.

Bestill produktet her.

Harskner lett

I den formen omega 3 finnes per i dag, nemlig i oljeform, byr den på en del utfordringer. For det første harskner marine oljer relativt fort i møte med oksygen (oksidasjon). Da lukter og smaker den vondt.

Dessverre er det mange av de billige produktene på markedet som er spesielt utsatt for dette. Derfor er det viktig å være opptatt av kvalitet.

Unik sammensetning

I motsetning til de fleste av de "gammeldagse" omega 3-produktene på markedet, kommer fettsyrene i VitoMaris fra sjødyret calamaris. Ikke bare har calamaris-oljen en optimal sammensetning, men den er også fri for ubehagelig ettersmak av fisk. Her får man alle de gode helseeffektene fra omega 3, men enda viktigere - denne oljen har ekstra høy andel DHA - som har dokumentert effekt spesielt på konsentrasjon, hukommelse og øyne.

På grunn av oljens høye kvalitet og at den produseres med minimal eksponering for luft og lys, harskner den ikke så lett som de "gammeldagse" produktene.

VitoMaris gjennomgår en omfattende produksjonsprosess på elleve steg hvor oljen blant annet blir renset for fremmedstoffer som PCB og lignende. Produktet ligger langt under kravene som gjelder i EU. Oljen i VitoMaris er av høy kvalitet, og er et rent og trygt produkt.

Bestill produktet her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning