SKODA

Familiens drømmebil

Slik finner du bilen som oppfyller hele familiens ønsker.

DRØMMEBIL: Det er godt med en bil som har litt ekstra plass om vinteren.
DRØMMEBIL: Det er godt med en bil som har litt ekstra plass om vinteren. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Far vil ha en bil som gir gode kjøreopplevelser, mor vil ha god plass til unger og bagasje, mens barna vil ha plass til leker og DVD-skjerm i baksetet. Hvordan oppfyller man alles ønsker?

Kjøreglede

Škoda Octavia er romslig, men gir deg allikevel en god kjøreopplevelse. Med fire bensinmotorer og fire dieselmotorer å velge mellom bør dere kunne finne en som er kraftig nok for dere. I tillegg står du fritt til å velge automat eller manuell, og selvfølgelig er firehjulsdrift tilgjengelig. Da kommer dere frem, vinter som sommer.

Motorprogrammet skulle tilfredsstille de fleste kunders behov. Bensinmotorer fra 1.2 TSI 105 Hk til 2.0 TFSI med 200 Hk. Octavia tilbyr på dieselfronten valget mellom fire turbo motorer med hhv. 105 Hk, 110 hk og 140 Hk, alle dieselmotorene er common rail.

Les mer om Octavia

Romslig

Škoda Octavia har hele 580 liter stort bagasjerom. Dette er et av markedets desidert største. Her er det med andre ord god plass til soveposer, kofferter og hunden. I tillegg har bagasjerommet til Octavia smarte løsninger som kroker til handleposene og uttak til kjølebagen.

Midtarmelenet foran avkjøles ved hjelp av klimaanlegget, så her er det perfekt å oppbevare drikke og snacks til turen. Her kan du også koble til en mp3-spiller for å spille familiens favorittmusikk i bilen.

Trygg

I tillegg kan du føle deg trygg på at bilens sikkerhetssystem er av ypperste klasse. Antiskrenssystemet hjelper familien trygt frem, mens kollisjonsputene beskytter dere om uhellet skulle være ute. Alle seter er utstyrt med trepunktssele, slik at du fint kan ha tre barn i baksetet. Bilen tilbys også med Isofix, som gjør det enkelt og trygt å feste barnesetene.

Baksetet gir ungene god plass til å sitte bakovervendt så lenge det er nødvendig. Alle seter i baksetet har nakkestøtter, som gir sikkerhet når barna blir eldre. I tillegg er de fine å feste DVD-skjermen på så lenge barna sitter bakovervendt.

Bilkjøp trenger ikke å handle om å inngå kompromiss. I Škoda Octavia får du både en trygg, behagelig, økonomisk og romslig bil. God fornøyelse!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning