SKODA

Bilen du drømmer om i vinter

Slik kommer familien seg frem til hytta – hver gang.

TRYGG: Octavia er behagelig og trygg å kjøre på vinterføret.
TRYGG: Octavia er behagelig og trygg å kjøre på vinterføret. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Det er sent om kvelden, ungene sover i baksetet og snøen dekker landskapet. Hytta er bare en halvtime unna, og du er sliten etter en lang kjøretur. Det er da det skjer. Dekkene mister grepet, hjulene begynner å spinne, og før du vet ordet av det sitter bilen fast i snøfonna.

Ikke alt er skapt for norske vintre

Alle har kjent på fortvilelsen ved å sitte fast i vinterføret. Eller enda verre - å miste grepet midt i en sving. Det er både slitsomt og utrygt å kjøre en bil som ikke er skapt for norske vintre.

Biler med bakhjulsdrift kommer seg stort sett frem, men når det er glatt føre er det skremmende lett å få sleng på bilen i svingene. Biler med forhjulsdrift er mer stabile i svinger, men sliter med å komme seg opp bakker og over brøytekanter. Heldigvis kan du få det beste fra begge verdener ved å kjøpe en bil som trekker på alle fire.

Flere og flere nordmenn begynner å få øynene opp for biler med firehjulstrekk. Det er ganske enkelt den eneste måten vi kan føle oss sikre på at vi kommer frem, til tross for is, sørpe og snøfonner.

Sikkerhet til en rimelig penge

Škoda Octavia er Norges mest solgte familiebil med firehjulstrekk, og Škoda har i følge Norsk Kundebarometer de mest fornøyde bilkundene. Og det er ikke rart. Hos Škoda får du nemlig utrolig mye bil for pengene. En Octavia med firehjulstrekk får du fra bare 300.600 kroner.

I tillegg til at bilen trekker på alle fire hjul, hjelper den deg også med å kjøre sikrere. Octavias basisversjon Ambiente med 4x4 inneholder for eksempel et elektronisk ESP stabiliseringssystem, inkludert flere systemer som gjør bilen sikrere å kjøre på glatt føre.

Škoda Octavia er en velutstyrt bil til en fornuftig pris, som også er økonomisk driftsmessig. Allikevel har ikke dette gått på bekostning av sikkerhet eller kjørekomfort. Kontakt din nærmeste forhandler, så vil du få en hyggelig overraskelse. Kanskje dere kommer litt enklere frem til hytta i år?

Les mer om Octavia

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning