SAMSUNG SMART TV

Kom deg i form hjemme i stua

Nå får du apps som gir treningen ny giv.

SPREK: Tro det eller ei, men nå kan du faktisk bli sprek av å se på TV.
SPREK: Tro det eller ei, men nå kan du faktisk bli sprek av å se på TV. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Tidligere har TV-en og sofaen vært den verste fienden til de som ønsker å komme i form. Det er nemlig alt for lett å synke ned i sofaen når man egentlig burde ha vært på treningssenteret. Men nå kan TV-en være en god hjelp til å komme i form, i stedet for å skape dårlig samvittighet.

Gjør endringene enklere

Når man skal starte et nytt og sunnere liv, har man mange spørsmål. Hvor ofte bør jeg trene? Hvor lenge skal jeg trene? Og hva bør jeg egentlig spise for å nå målene mine?

En Smart TV fra Samsung kan bidra til å gjøre endringene enklere og mer forståelige. TV-en gir deg tilgang til hele 254 forskjellige programmer eller apps. En god del av disse er laget for å gjøre trening, kostholdsendringer og målsetninger enklere.

Aller først kan du bruke «Set a goal» for å sette deg målene du ønsker å nå. Her kan du skrive ned eksakte målsetninger, slik at de blir enklere å føle med på og huke av. Hvor mange kilo skal du ned? Hva fort skal du klare å jogge tre kilometer? Hvilken kjole skal passe før julebordet? Spesifikke mål gjør treningen mer motiverende.

Sunnere alternativer

Når du skal komme i form, er kostholdet noe av det aller viktigste. Med Samsung Smart TV kan du enkelt sette opp en sunnere meny for hverdagen. Flere av apps-ene lar deg sette sammen måltider, og viser deg raskt antall kalorier. Da får du et mer bevisst forhold til hva du spiser. Du kan også få tips til gode oppskrifter, for eksempel gjennom appen «Wellbeing Salad Recipes».

Bli sterk og sprek

Når du aller helst vil synke ned i sofaen, er det viktig at du har tilgang til morsom og motiverende trening hjemme. Da kan du kjapt få gjort unna en treningsøkt, slik at du har god samvittighet resten av kvelden.

Foto: FOTO: Produsenten

Samsung Smart TV har massevis av inspirerende trenings-apper. Gjennom «Exercise TV» kan du rett og slett få treningsstudioet hjem i stua. Programmet setter opp en treningsplan for deg, og fungerer omtrent som en personlig trener. Her får du treningsvideoer i full lengde, øvelser trinn for trinn og gode tips. Eller kanskje du heller har lyst til å hoppe hoppetau en kveld? Da er «SkippingRope» perfekt.

Det er slutt på at TV-en bare er en kilde til dårlig samvittighet. Nå kan du faktisk komme i form og finne inspirasjon uten at du trenger å bevege deg ut av stua. Samsung Smart TV gjør det enklere å gjennomføre de livsstilsendringene som skal til for at du skal finne godformen. Kanskje favorittserien kan vente til etter treningsøkta?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning